dinsdag, januari 25, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Jägerland Tour
Jägerland Tour

Jägerland Tour

  • Nederland
  • Op 7 juni gaat de Jägerland Tour 2013 van start in Amsterdam. De tour, die bekend staat om zijn vooruitstrevende muziekprogrammering, zal dit jaar nog meer nieuw talent een podium bieden. Deze eerste editie in Amsterdam vindt plaats in het MC Theater op het Westergasterrein. Er zijn twee podia waar het publiek zich kan uiten via dans, begeleid door de pulserende bassen van internationale DJ’s en lokale helden. Door het hele gebouw heen is confetti voorspeld, met grote kans op opblaasdieren, crowdsurfers en gezelligheid. Tickets zijn gratis, maar alleen te verkrijgen door middel van inschrijving via de website van Jägerland.
  • VICE Media
  • www.vice.com/nl
  • marketingnl@vice.com

 MONKI NA EUROSONIC SPECIAAL VOOR JÄGERLAND WEER NAAR NEDERLAND 

Op 7 juni gaat de Jägerland Tour van start met o.a. Morgan Geist, Monki, Cata.Pirata en Casper Tielrooij 

Amsterdam, 15 mei 2013,

Op 7 juni gaat de Jägerland Tour 2013 van start in de hoofdstad van het Koninkrijk der Nederlanden: Amsterdam. De tour, die bekend staat om zijn vooruitstrevende muziekprogrammering, zal dit jaar nog meer nieuw talent een podium bieden. Zo komt de Britse Monki na een knalset op Eurosonic in januari weer naar Nederland speciaal voor de Jägerland Tour. Monki maakt furore als een van de hosts van een populaire radioshow op de BBC. Verder op het programma onder anderen de disco- en houseveteraan uit New York, Morgan Geist aka Storm Queen, Casper Tielrooij, Vic Crezée en, op het toilet, de onstuimige en groovy orgelmuziek van Mr. Skolnick.

 Deze eerste stop van de Jägerland Tour 2013 in Amsterdam vindt plaats in het MC Theater op het Westergasterrein. Deze fabriek werd ooit omgebouwd tot theater en nu, voor deze gelegenheid, tot club. Er zijn twee podia waar het publiek zich kan uiten via dans, begeleid door de pulserende bassen van internationale DJ’s en lokale helden. Door het hele gebouw heen is confetti voorspeld, met grote kans op opblaasdieren, crowdsurfers en gezelligheid.

Line up:

Morgan Geist

Morgan Geist is de kale helft van het duo Metro Area, en tegenwoordig ook bekend onder zijn alias Storm Queen. Samen met zanger Damon C. Scott maakt hij de ene hit na de andere, zoals It Goes On en Look Right Through. De disco- en house-veteraan uit New York is al jaren een gewaardeerd producer en remixer en heeft in maart nog een remix uitgebracht op Jamie Jones’ label Hot Creations. Naast draaien en produceren runt hij zijn eigen label Environ.

Monki

Monki is een van de nieuwste sterren aan het dance firmament en wordt nu al de nieuwe Jackmaster genoemd. Ze is een van de hosts van de BBC-radioshow In New DJ’s We Trust, waarin ze alles draait wat tussen house en grime zit. Haar kakelverse bass-sets zijn doordrenkt met alles van pianohouse tot en met sissende snares. Omdat ze door deze radioshow zo veel nog niet uitgebrachte muziek ontdekt is ze haar eigen digitale label begonnen met de naam Zoo Music. Begin april werd ze door Red Bull Music Academy uitgenodigd om een Monki & Friends-EP te maken. Dat deed ze met onder anderen Riton, Salva, Karma Kid en Shadow Child. Deze EP komt zeer binnenkort uit. 

Mr. Skolnick 

De eenmansformatie Mr. Skolnick uit Meppel weet zijn publiek in extase te brengen met originele orgelcheese & een vleugje trash. Tijdens zijn optredens brengt Mr. Skolnick een uitbundige en vooral swingende ode aan de instrumentale muziek van de jaren zeventig. Helden als James Last, Nana Mouskouri en zelfs Kraftwerk komen voorbij in een vrolijke act, waarbij tegenwoordig ook steeds vaker een bijpassende podiumdanser in glitterkostuum zich tot het uiterste inspant om het publiek te vermaken.

Overzicht info

Naam: Jägerland Tour Amsterdam

Datum: 7 juni 2013

Locatie: MC Theater, Amsterdam

Programma: Morgan Geist aka Storm Queen (USA, Environ), Monki (UK, BBC R1), Casper Tielrooij (Dekmantel), Vic Crezée (White boy wasted), Elias Mazian (Barre Tijden), KERK! (Barre Tijden), Eaglemen (Redlight Radio), Cata.Pirata & Maximin (dj set), Mr. Skolnick

Doors open: 23.30 uur

Doors closed: 04.00 uur

Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via Jägerland.nl)

Minimumleeftijd: 21 jaar

MSTDJ: Tijdens het event vind de lancering van de video My Son The DJ Laidback Luke plaats. Voorafgaand aan het event zal er een persscreening plaatsvinden.

 

Tickets

De tickets voor alle events van de Jägerland Tour zijn gratis, maar uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving, en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Amsterdam voor nop te feesten dienen liefhebbers zich in te schrijven via Jägerland.nl. Daar worden de exclusieve tickets verloot onder de inschrijvingen.

Over vicemedia

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top