maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jansen Hoveniers gooit hoge ogen met ‘zwartwerk actie’
Jansen Hoveniers gooit hoge ogen met ‘zwartwerk actie’

Jansen Hoveniers gooit hoge ogen met ‘zwartwerk actie’

  • Nederland
  • Afgelopen december kwam Jansen Hoveniers met de actie ‘Zwartwerkers’. Een originele actie met een flinke knipoog én een mooi resultaat.
  • Naamloos
  • Jansen Hoveniers
  • www.jansenhoveniers.nl
  • lavita@clickr.nl

“Een hovenier die zwartwerken promoot? Daar moet meer achter zitten.” Dat is ongetwijfeld de gedachte die veel mensen hebben gehad toen ze de ‘Zwartwerk’ video van Jansen Hoveniers zagen. En ze hadden gelijk, want het ging hier natuurlijk niet om echt zwartwerken, maar om een ludieke actie waarbij de medewerkers van Jansen Hoveniers de tuin in smoking kwamen onderhouden tegen een verlaagd BTW tarief van 6%. Een originele actie met een stijlvol tintje.

Hype op Facebook

De actie draaide in eerste instantie om het vergroten van de naamsbekendheid en het onder de aandacht brengen van de verlaagde 6% BTW regeling voor tuinonderhoud. Op zich niet spannend, tenzij dat het met een flinke scheut humor gebracht wordt zoals met de video´s gedaan is.

En met resultaat. Want de ludieke video’s werden al snel een hype op Facebook met in totaal meer dan 45.000 views en veel positieve reacties. Het leverde zelfs een publicatie op in het magazine Tuin en Landschap.

Ook voor komend jaar liggen weer de nodige ideeën in het verschiet rondom het 25 jarig bestaan van het hoveniersbedrijf. De smoking gaat dus nog even niet terug de kast in!

Over Jansen Hoveniers

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf in het Brabantse St. Willebrord. Met een team van ervaren hoveniers en tuinontwerpers wordt dagelijks gewerkt aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van stijlvolle, exclusieve tuinen. Vakmanschap met een passie voor groen. Kijk voor meer informatie ook op www.jansenhoveniers.com.

http://www.jansenhoveniers.com/jansen-hoveniers-gooit-hoge-ogen-met-%E2%80%98zwartwerk-actie

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top