woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Je volgende vakantiebestemming vind je bij Wereldkaarten.nl
Je volgende vakantiebestemming vind je bij Wereldkaarten.nl

Je volgende vakantiebestemming vind je bij Wereldkaarten.nl

  • Nederland
  • Wereldkaarten.nl is onderdeel van de FotoCadeau-groep. Daardoor is zij het nieuwe zusje geworden van bekende sites als CanvasCompany, FotoOpHout, FotoOpAluminium en ArtyAnimals. De FotoCadeau-groep is al jaren erg bekend in de fotodruk-wereld en heeft al duizenden klanten blij gemaakt met een mooi fotoproduct. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij deze websites en we kunnen dus ook zeker wat van Wereldkaarten.nl verwachten.
  • Wereldkaarten
  • www.wereldkaarten.nl
  • marketing@wereldkaarten.nl

Je volgende vakantiebestemming vind je bij Wereldkaarten.nl

 De FotoCadeau-groep is op gang. In april lanceerden ze al de nieuwe websites ArtyAnimals.nl en ArtyAnimals.de en afgelopen maand zijn daar twee nieuwe websites bij gekomen. In juli lanceerden ze namelijk de webshops www.wereldkaarten.nl en www.weltkarte.de, waarmee ze erg goed in spelen op de trends van nu.

 

Wereldkaarten.nl

 

Wie zich tegenwoordig een beetje bezighoudt met de interieurtrends, weet dat een wereldkaart een echte zogenoemde “musthave” is. Ze zijn terug te zien in allerlei woonprogramma’s en -tijdschriften en komen ook regelmatig voorbij op social media. Eigenaren van de FotoCadeau-groep Halbe Boersma, Marcel Hamstra en Sierk van Lingen zagen een gat in de markt, dat ze op weten te vullen met een nieuwe webshop. Uit deze drijfveer is Wereldkaarten.nl ontstaan: een website waarop je uit maar liefst 50 verschillende wereldkaarten je favoriet kunt kiezen en deze kunt laten afdrukken op onder andere canvas, hout, aluminium, glas of een poster. Net zoals bij ArtyAnimals.nl hoef je dus ook hier niet meer zelf een foto in te sturen.  De 50 wereldkaarten staan voor je klaar en zijn onderverdeeld in vier categorieën, genaamd “Historisch”, “Trendy”, “Gedetailleerd” en “Kinderen”. Er zijn verschillende extra’s bij te bestellen, zoals een lijst of prikvlaggetjes, waarmee je kunt aangeven welke landen je al eens hebt bezocht of welke landen nog een bezoekje verdienen. Door de ruime keuze passen de wereldkaarten in ieders interieur en zijn het ook erg leuke cadeaus voor de avonturiers onder ons.

 

Bekende zusjes

 

Wereldkaarten.nl is onderdeel van de FotoCadeau-groep. Daardoor is zij het nieuwe zusje geworden van bekende sites als CanvasCompany, FotoOpHout, FotoOpAluminium en ArtyAnimals. De FotoCadeau-groep is al jaren erg bekend in de fotodruk-wereld en heeft al duizenden klanten blij gemaakt met een mooi fotoproduct. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij deze websites en we kunnen dus ook zeker wat van Wereldkaarten.nl verwachten.

 

Over Wereldkaarten

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top