dinsdag, augustus 4, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Jeroen van Hamersveld Managing Director Dimension Data Nederland
Jeroen van Hamersveld Managing Director Dimension Data Nederland

Jeroen van Hamersveld Managing Director Dimension Data Nederland

  • Nederland
  • Dimension Data, de wereldwijde leverancier van IT-diensten en -oplossingen, krijgt per 1 januari 2017 een nieuwe Managing Director in Nederland. Jeroen van Hamersveld (48) neemt het stokje over van Jan Willem Dees.
  • Dimension Data
  • erik.bakker@dimensiondata.com

Van Hamersveld voltooide de opleiding Computer Systems Networking and Telecommunications aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkte bij een aantal systems integrators en IT-bedrijven, waaronder Nortel en KPN. In 1997 startte Van Hamersveld bij In Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data. Van Hamersveld is momenteel Services Director bij Dimension Data Nederland en maakt deel uit van het Nederlandse managementteam. De komende weken werkt hij samen met Dees aan een naadloze overgang.

De bedrijfsstrategie van Dimension Data blijft ongewijzigd. IT-dienstverlening en de verdere ontwikkeling daarvan staan centraal. Dees: “Jeroen van Hamersveld heeft brede kennis van de Nederlandse IT-markt en uitgebreide ervaring met de klanten. Met zijn achtergrond in de IT-dienstverlening is hij de uitgelezen Managing Director voor Dimension Data in Nederland.”

De positie van Managing Director kwam vrij doordat Jan Willem Dees een nieuwe functie binnen Dimension Data heeft aangenomen. Per 1 januari 2017 wordt hij in het Europese managementteam verantwoordelijk voor de ‘Digitale Infrastructuur’-strategie en go-to-market. Dees wil groei van de Dimension Data-businessunits Network Integration, Security en Datacenter realiseren, en de samenhang hiertussen relevanter maken voor cliënten.

Jeroen van Hamersveld
Jeroen van Hamersveld

Over Dimension Data
Dimension Data maakt gebruik van de kracht van technologie om organisaties te helpen grootse dingen te bereiken in dit digitale tijdperk. Als lid van de NTT Group accelereert het bedrijf de ambities van zijn klanten met digital infrastructures, hybrid cloud, workspaces for tomorrow en cyber security. Met een omzet van 7,5 miljard dollar, kantoren in 58 landen en 31.000 medewerkers wereldwijd levert Dimension Data diensten daar, waar zijn klanten gevestigd zijn, in elk stadium van hun technology journey. Dimension Data is trots op zijn rol als Official Technology Partner of Amaury Sport Organisation, organisator van de Tour de France, en naamgevend partner van het wielrenteam Team Dimension Data voor Qhubeka. www.dimensiondata.com/nl

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top