donderdag, februari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jessika van Veen per 1 mei nieuwe algemeen directeur Regus Nederland
Jessika van Veen per 1 mei nieuwe algemeen directeur Regus Nederland

Jessika van Veen per 1 mei nieuwe algemeen directeur Regus Nederland

  • Nederland
  • Regus, dé wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, heeft een nieuwe algemeen directeur voor Nederland aangesteld. De 42-jarige Van Veen heeft haar sporen verdiend in diverse staf en leidinggevende functies bij Accenture, Telfort en Ziggo. Voordat ze bij Regus kwam, was Van Veen onder meer Country Manager Benelux en directielid van de regio DACH-Benelux bij Office Depot.
  • 800_jessikavanveen
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/jessika-van-veen-per-1-mei-nieuwe-algemeen-directeur-regus-nederland/

Zij behaalde haar Masters aan de Universiteit van Tilburg, en volgde aanvullende studies aan Nyenrode en de Atlantic University in Florida. Gezien haar bijna 20 jaar ervaring in een commerciële omgeving, zowel in Nederland als internationaal, met een achtergrond in sales, service, marketing en E-commerce is Van Veen de ideale kandidaat voor deze functie.

Ambitieus groeipad

Van Veen gaat een fundamentele bijdrage leveren in de acceleratie van het ambitieuze groeipad van Regus Nederland. Hierover zegt zij: “Ik ben trots leiding te mogen geven aan Regus Nederland als toonaangevende speler met oplossingen voor flexibel werken. Het is een fantastische uitdaging om ons netwerk van flexibele kantoren de komende jaren zowel nationaal als internationaal te versterken. Waarbij ons product en onze goede services onderscheidend zullen blijven.’’ Voor Van Veen ligt de focus op een innovatieve marktbenadering, klantloyaliteit en groei.

Goudhaantje

In 2013 is Jessika van Veen uitgeroepen tot Goudhaantje, daarmee staat ze in de top 100 van Nederlands managementtalent.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top