maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Jeugdbieb.nl bestaat 15 jaar en is volledig vernieuwd

Jeugdbieb.nl bestaat 15 jaar en is volledig vernieuwd

  • Nederland
  • Leuke weetjes, interessante feiten... Jeugdbieb.nl is een site met een enorme verzameling internetlinks naar alles wat kinderen interesseert en bezighoudt. Reuzehandig bij het maken van werkstukken en presentaties maar ook geschikt om eens lekker rond te neuzen. Onlangs is de website – voor computer, tablet en smartphone – compleet vernieuwd.
  • HKA / Jeugdbieb.nl
  • http://www.jeugdbieb.nl
  • vragen@jeugdbieb.nl
  • persbericht_jeugdbieb

Jeugdbieb.nl: zoeken – vinden – weten

Paterswolde/Oss – 11 februari. Leuke weetjes, interessante feiten… Jeugdbieb.nl is een site met een enorme verzameling internetlinks naar alles wat kinderen interesseert en bezighoudt. Reuzehandig bij het maken van werkstukken en presentaties maar ook geschikt om eens lekker rond te neuzen.

De informatie via Jeugdbieb is actueel én betrouwbaar. De webredactie screent en beoordeelt van tevoren de informatie op geschiktheid voor kinderen.

Onlangs is de website – voor computer, tablet en smartphone – compleet vernieuwd. Ontdek het nieuwe Jeugdbieb via www.jeugdbieb.nl.

Jeugdbieb is veilig
Jeugdbieb biedt al 15 jaar lang actuele en betrouwbare informatie. De website geeft kinderen op een verantwoorde manier toegang tot nieuws en actualiteiten, informatieve websites, filmpjes en apps. Onder ‘verantwoord’ verstaat Jeugdbieb informatie zonder reclame, ongewenste inhoud of dubieuze afbeeldingen. Ook moet de informatie passen bij de leeftijd van het kind.

De inhoud van Jeugdbieb wordt niet automatisch gegenereerd maar vóór plaatsing door de ervaren webredactie gescreend en beoordeeld. Kinderen, maar ook hun ouders en leerkrachten moeten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Jeugdbieb. De webredactie gaat dan ook zeer zorgvuldig te werk.

Start bij Jeugdbieb
Op de vernieuwde site is de zoekfunctie flink verbeterd. Ook is het mogelijk om te filteren op groep en dus op leeftijd (peuters, groep 1 t/m 8, iedereen). Nieuw is ‘Mijn Lijstje’ om informatie te bewaren of met anderen te delen.

Jeugdbieb is dus een goede start voor het zoeken naar informatie voor een presentatie of werkstuk. Zowel thuis als op school. Zoekwoorden helpen de kinderen bij het vinden van antwoord op hun zoekvraag.

Nieuwsgierig rondneuzen kan ook. Op Jeugdbieb valt genoeg te ontdekken! Kinderen vergroten zo spelenderwijs hun kennis over allerlei onderwerpen. Niet voor niets is het motto van Jeugdbieb ‘Zoeken – vinden – weten’.

Leestips voor en door kinderen
Jeugdbieb.nl onderschrijft het belang van lezen. Leesplezier staat voorop! Daarom biedt Jeugdbieb ook leuke leestips. De ‘LeesTippers‘, een aantal leesgrage kinderen uit de groepen 5 t/m 8, schrijven voor Jeugdbieb recensies bij de nieuwste kinderboeken. De webredactie plaatst deze leestips op Jeugdbieb.nl.


Jeugdbieb 15 jaar
Op 15 februari bestaat Jeugdbieb al weer 15 jaar. Jeugdbieb.nl is van ‘een’ zoekmachine uitgegroeid tot een site met vele extra’s
zoals lijstjes met tips, polls, weet-quizjes en nieuws-items. Betrouwbaar en altijd bij de hand. Probeer het uit! www.jeugdbieb.nl.

Over Jeugdbieb

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top