maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Joindre, het platform voor netwerkers
Joindre, het platform voor netwerkers

Joindre, het platform voor netwerkers

  • Nederland
  • Joindre is een nieuw sociaal netwerk wat wij onlangs zijn gestart. Een platform met meer mogelijkheden dan Twitter, Facebook en Linkedin. Joindre kan ook worden gezien als het Facebook voor bedrijven.
  • logo joindre
  • Joindre
  • www.joindre.nl
  • mark.commandeur@joindre.nl

Joindre maakt het mogelijk voor bedrijven, vertegenwoordigers, investeerders  en particulieren om onderling direct met elkaar in contact te komen. Joindre is door de vele mogelijkheden aan opties een ideaal platform voor iedereen om te netwerken. Van het plaatsen van vacatures tot het starten van blogs en forums, Joindre beschikt over vele mogelijkheden die zowel aantrekkelijk zijn voor zakelijke als voor particulieren accounts.

Joindre is het nieuwe platform voor netwerkers dat de opties van meerdere voorgaande sociale netwerken samenbrengt. Joindre beschikt over talloze opties die bestemd zijn voor een brede doelgroep. Voor bedrijven en ondernemers is het aantrekkelijk een Joindre pagina aan te maken om verschillende redenen. Zo kan er via een bedrijvenpagina vacatures worden geplaatst. Chats, blogs en forums kunnen worden gestart en bijgehouden.  Evenementen kunnen worden aangemaakt en u kunt via deze pagina allerlei activiteiten opzetten om in contact te komen met de klant. Daarnaast is een bedrijvenpagina gemakkelijk te vinden voor een particulier, wat natuurlijk altijd aantrekkelijk is voor een onderneming.

Op de pagina van Joindre is ook een optie ‘trefpunt’ te vinden. Dit is een interessante optie voor zowel ondernemers als voor particulieren. Via deze optie kunnen particulieren klussen plaatsen. Ondernemers die deze klus graag uit zouden voeren kunnen hier vervolgens op reageren of direct een bieding plaatsen voor welk bedrag zij de klus uit zouden willen voeren. Op deze zelfde pagina is dezelfde optie te vinden voor investeringen. Bent u opzoek naar investeerders, of wilt u graag zelf een investering doen? Vraag en aanbod op het gebied van investeringen komen op deze pagina bij elkaar.

Zowel ondernemers als particulieren kunnen hun eigen Joindre pagina aanpassen zoals zij dat zelf willen. Achtergrondkleuren zijn aan te passen in de huisstijl van uw eigen onderneming, afbeeldingen kunnen worden geplaatst en video’s of bedrijfsfilms kunnen worden toegevoegd aan uw bedrijfspagina. Via de ‘shoutbox’ kunt u berichten sturen naar alle Joindre profielen, dit geeft u de mogelijkheid een enorme groep klanten en potentiele klanten tegelijkertijd te bereiken.

Maak op www.Joindre.nl gemakkelijk een eigen account aan en maak direct gebruik van alle mogelijkheden die Joindre biedt. Joindre is nu ook mobiel toegankelijk en dus overal te gebruiken! Voor particulieren is Joindre geheel gratis. De kosten voor ondernemers bedraagt slechts 9,95 per jaar. Deze kosten zijn niet op basis van een abonnement. Dit betekent dat uw lidmaatschap niet automatisch wordt verlengd.

Kom bij Joindre in contact met uw zakelijke en persoonlijke relaties. Joindre is het nieuwe sociale netwerk met meer mogelijkheden dan Twitter, Linkedin en Facebook!

Over Joindre

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top