dinsdag, september 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jordaan Festival 2015: zo leer je Amsterdam pas écht kennen!
Jordaan Festival 2015: zo leer je Amsterdam pas écht kennen!

Jordaan Festival 2015: zo leer je Amsterdam pas écht kennen!

  • Nederland
  • Jordaan Festival 2015: zo leer je Amsterdam pas écht kennen!
  • NAUPAR
  • http://www.naupar-amsterdam.nl/actueel/jordaan-festival-2015-zo-leer-je-amsterdam-pas-echt-kennen
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Amsterdam, 20 mei 2015 – Op 4, 5 en 6 september 2015 vindt het altijd gezellige Jordaan Festival alweer voor de 41ste keer plaats. Met dit bijzondere evenement vieren we de hartverwarmende geschiedenis van de Amsterdamse Jordaan. Ook NAUPAR Amsterdam is dit jaar van de partij.Amsterdam, 20 mei 2015 –

Op 4, 5 en 6 september 2015 vindt het altijd gezellige Jordaan Festival alweer voor de 41ste keer plaats. Met dit bijzondere evenement vieren we de hartverwarmende geschiedenis van de Amsterdamse Jordaan. Ook NAUPAR Amsterdam is dit jaar van de partij.

De Jordaan

De Jordaan is een wereldberoemde wijk in Amsterdam. In eerste instantie is de Jordaan in 1612 aangelegd als wijk voor de minder bedeelden, maar inmiddels wonen met name studenten, artiesten en jonge ondernemers in dit gedeelte van Amsterdam. In de Jordaan zijn veel kleine winkels met zeer uiteenlopende assortimenten te vinden. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft men de wijk niet te verlaten. De verschillende markten zijn uitermate geschikt voor verse ingrediënten of bijzondere koopjes.

Het Jordaan Festival

Het Jordaan Festival is een jaarlijks terugkerend festival op de Appeltjesmarkt in de Jordaan. Op 4, 5 en 6 september dit jaar kan men weer genieten van de rasechte Amsterdamse volksmuziek en grote Nederlandse artiesten. Dankzij het Jordaan Festival wordt de geschiedenis van de Jordaan ieder jaar opnieuw gevierd, zodat deze nooit wordt vergeten. Drie dagen spektakel met de mooiste levensliederen, het Jordaanensemble en diverse grote Nederlandse artiesten. Dit wilt u toch niet missen?

Met de boot naar het Jordaan Festival? Wees er snel bij!

Om van uw festivaldag een compleet uitje te maken, kunt u aan boord stappen van een van de boten van NAUPAR Amsterdam. Vaar per luxe sloep of comfortabele salonboot richting het Jordaan Festival. Een fantastisch begin van een geweldig feest! U wordt op loopafstand van de Appeltjesmarkt in de Jordaan afgezet.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top