donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / JouwMeubel van Nederlands design
JouwMeubel van Nederlands design

JouwMeubel van Nederlands design

  • Nederland
  • Prachtige meubels, vol romantiek. Riviera Maison is al jaren populair. Het Nederlandse JouwMeubel wint aan populariteit.
  • Casba
  • CASBA Wonen en Slapen
  • http://www.casba.nl
  • info@casba.nl

JouwMeubel wordt ontworpen door Nederlandse designers en dit is terug te zien in de uitstraling van de meubels en aan de vriendelijke prijsjes. Het merk is eigentijds en modern en vooral ook erg sfeervol. Nederlandse ontwerpers weten precies waar men in Nederland op zoek is. Daarom zijn de meubelen van JouwMeubel niet alleen erg mooi, maar ook zeer comfortabel. De details van dit prachtige merk doen een beetje denken aan de meubels van Riviera Maison.

Natuurlijk de laagste prijs

De collectie van JouwMeubel kunt u vinden bij Casba Wonen, zowel in onze woonwinkel op de begane grond als in de online shop. U profiteert bij Casba altijd van de laagste prijs garantie, wat het nog eens extra leuk maakt. Daarnaast heeft u bij ons vaak de kans dat u tegen een aantrekkelijke aanbieding aanloopt van uw favoriete meubelstuk of accessoire. Ook voor sfeervolle verlichting om uw huis helemaal af te maken, zit u goed bij Casba Wonen.

De collectie van Jouw Meubel past in ieder interieur. De diverse meubelen hebben leuke Hollandse namen, zoals Roy, Ruben, Lisa of Fleur.

Exclusief Riviera Maison

Heeft u toch liever de exclusieve meubels van Riviera Maison? Dan kunt u hiervoor natuurlijk ook terecht bij Casba Wonen. Of u nu op zoek bent naar schitterende meubelen of mooie accessoires. Riviera Maison is een merk dat u zal raken door de speciale sfeer die de bijzondere producten uitstralen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een theekopje of een eettafel, er wordt altijd aandacht gestoken in de details. Dit is terug te zien aan de kwaliteit die de producten van Riviera Maison uitstralen.

De accessoires van dit prachtige merk zijn uitermate geschikt om cadeau te doen. Als u het perfecte cadeau heeft gevonden voor uw vriendin, of misschien wel voor uzelf, dan zorgen wij dat het mooi ingepakt wordt. Op die manier heeft u een fantastisch geschenk voor iemand die het verdient.

Over CASBA Wonen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top