vrijdag, mei 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jubileumeditie Horeca Bowlingtoernooi Rotterdam dit jaar groter dan ooit!
Jubileumeditie Horeca Bowlingtoernooi Rotterdam dit jaar groter dan ooit!

Jubileumeditie Horeca Bowlingtoernooi Rotterdam dit jaar groter dan ooit!

  • Nederland
  • Op maandag 30 maart wordt de vijfde editie van het Rotterdams Horeca Bowlingtoernooi georganiseerd bij Dok 99 Rotterdam. Een bijzondere editie, want nog niet eerder was het deelnemersveld zo bijzonder en groot.
  • Dok 99 Rotterdam
  • www.dok99rotterdam.nl
  • shuisman@lommerrijk.nl
  • Noot voor de redactie De bovenstaande tekst mag gebruikt worden voor persuitingen. Graag vernemen wij het indien u hier gebruik van maakt. Voor verdere persberichten, - foto’s en -aanvragen kunt u contact opnemen met Dok 99 Rotterdam. Steven Huisman, 010-4220022, shuisman@lommerrijk.nl

Deelnemers

Dat de top van de Rotterdamse horeca het toernooi massaal heeft omarmd wordt duidelijk bij het zien van de imposante lijst met inschrijvingen. Hotel New York, Brasserie Barclay en SS Rotterdam zijn inmiddels trouwe deelnemers van het toernooi, maar ook zaken als Café Plein, De Ballentent en Restaurant Mooii sieren dit jaar de lijst van zeker 32 deelnemende teams.

Café de Gouden Snor zal als winnaar van vorig jaar alles op alles zetten om de hoofdprijs ook dit jaar weer in de wacht te slepen.

Traditioneel bestaat het deelnemersveld uit een gezellige mix van grotere en kleinere zaken en van hotel tot bruin café. Dat is ook precies de charme van het toernooi. Een diversiteit aan horecazaken bij elkaar die toch iets gemeen hebben… Het zijn de toppers van de Rotterdamse Horeca.

Jubileum

Dat dit jaar het vijfjarig jubileum gevierd wordt, zal niet ongemerkt blijven. “We zijn ontzettend trots dat dit bowlingtoernooi uitgegroeid is tot een te gek evenement. Om ons jubileum te vieren pakken we deze editie groots aan, met meerdere artiesten, te gekke prijzen en diverse leuke verrassingen voor de deelnemers!” Aldus Steven Huisman, organisator van het Horeca Bowlingtoernooi.

Het Horeca Bowlingtoernooi 2015 vindt plaats op maandag 30 maart 2015 bij Dok 99 Rotterdam. Aanvang 19.30 uur.  De laatste informatie over het toernooi en een overzicht van alle deelnemende teams is beschikbaar op www.facebook.com/Dok99Rotterdam.

Over lommerrijk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top