woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Jumbo appeltaartje in de prijzen tijdens ‘Beste Product van het Jaar verkiezing’
Jumbo appeltaartje in de prijzen tijdens ‘Beste Product van het Jaar verkiezing’

Jumbo appeltaartje in de prijzen tijdens ‘Beste Product van het Jaar verkiezing’

  • Nederland
  • Het is de kers op de taart en in dit geval de Jumbo Roomboter Appeltaart. Want het ambachtelijke appeltaartje is voor de tweede achtereenvolgende keer verkozen tot categoriewinnaar tijdens de verkiezing Beste Product van het Jaar. Vorig jaar viel het Jumbo appeltaartje in de prijzen in de categorie Diepvries en nu in de categorie Banket. Twee andere Jumboproducten - Jumbo Allerslimste Koop Stroopwafels en Jumbo Allerslimste Koop Zacht & Sterk Toiletpapier - kwamen net als vorig jaar óók in hun categorie als beste uit de bus. Jumbo Biologische Romige Pompoensoep is voor het eerst uitgeroepen tot categoriewinnaar. Dat is gisteren bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Restaurant het Bosch in Amsterdam. In de afgelopen maanden beoordeelden ruim 28.000 consumenten allerlei producten in 39 categorieën.
  • Jumbo
  • communicatie@jumbo.com

“Het is een grote eer dat ons ambachtelijke appeltaartje zo goed is beoordeeld door consumenten”, aldus Ed van de Weerd, directeur Commercie bij Jumbo. “Eerder kwam dit lekkere banket ook al als beste uit de Appeltaarttest van VROUW. We zijn er bovendien erg trots op dat Jumbo Biologische Romige Pompoensoep, Jumbo Allerslimste Koop Stroopwafels en Jumbo Allerslimste Koop Zacht & Sterk Toiletpapier eveneens tot de beste in hun categorie behoren.”

Categoriewinnaars Beste Product verkiezing
De onafhankelijke en kwantitatieve consumentenverkiezing Beste Product van het Jaar is een initiatief van retailpartner Q&A in samenwerking met Consumer Contest Company. In totaal waren 27 Jumbo producten genomineerd, waarvan de volgende tot categoriewinnaar zijn verkozen:

  • Jumbo Roomboter Appeltaart, categoriewinnaar Banket
  • Jumbo Biologische Romige Pompoensoep, categoriewinnaar Soep
  • Jumbo Allerslimste Koop Stroopwafels, categoriewinnaar Koek & Tussendoor
  • Jumbo Allerslimste Koop Zacht & Sterk Toiletpapier 3-laags, categoriewinnaar Hygiënisch Papier

 

 

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top