zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jumbo Foodmarkt verlicht met Philips LED-winkelverlichting
Jumbo Foodmarkt verlicht met Philips LED-winkelverlichting

Jumbo Foodmarkt verlicht met Philips LED-winkelverlichting

  • Nederland
  • Eindhoven – Jumbo Foodmarkt heeft vandaag haar deuren feestelijk geopend in Breda. Deze voor Nederland unieke supermarkt biedt met 35.000 producten het meest uitgebreide foodassortiment van Nederland en is als eerste winkel in Nederland verlicht door Philips’ nieuwste innovatie in LED-winkelverlichting.
  • Philips
  • http://www.philips.nl
  • info@philips.nl

Jumbo Foodmarkt staat voor 100 procent vers, gezond en lekker eten tegen de allerlaagste prijs op een imposante 6.000 m2 vloeroppervlak. De winkelverlichting speelt hier helemaal op in.

Philips lichtontwerpers Wibeke Vandevelde-Pollé en Ruud Bagen leggen uit: “We hebben het versgedeelte van de winkel contrastrijk en sfeervol neergezet door het gebruik van LED-spots op een grid van spanningsrail. Hierdoor ontstaat een dynamische winkelervaring waarbij verschillende werelden gecombineerd worden.”

Mens en product staan centraal bij het interieurontwerp van de winkel. Boodschappen doen wordt hier een belevenis en de verlichting draagt daaraan bij. Naast de bijzondere producten die te koop zijn, heeft Jumbo Foodmarkt tientallen koks en vakspecialisten die ter plaatse nationale en internationale gerechten bereiden die meegenomen kunnen worden of kunnen worden gegeten in het sfeervolle Foodmarkt Café.

“Boven een kookeiland hangen passende pendelarmaturen die het gebied versterken en benadrukken. De kruidenierswarensectie is dan weer verlicht met een heldere oplossing door gebruik van LED-lichtlijnen,” aldus Philips lichtontwerpers Vandevelde-Pollé en Bagen.

Jumbo Foodmarkt Breda is de eerste winkel in Nederland die gebruik maakt van Philips’ nieuwe ExactEffect LED-spots; ze geven een uitstekende lichtkwaliteit en door de geoptimaliseerde lichtverdeling is de lichtbundel breder en zijn er minder lichtarmaturen nodig in de winkel.

De totale winkel is voorzien van LED  waardoor Jumbo Foodmarkt in Breda 25% minder energie zal verbruiken aan verlichting, vergeleken met een standaard Jumbo filiaal.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top