donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Jumbo introduceert het Innovatie Lab
Jumbo introduceert het Innovatie Lab

Jumbo introduceert het Innovatie Lab

  • Nederland
  • Jumbo Supermarkten heeft een nieuw platform voor concept- en productontwikkeling in het leven geroepen: het Jumbo Innovatie Lab. Dé plek waar Jumbo het hele jaar door samen met haar leveranciers nieuwe, innovatieve producten ontwikkelt. Het Jumbo Innovatie Lab is het vervolg op het huidige Jumbo Huismerk Lab. Belangrijk uitgangspunt van het Jumbo Innovatie Lab is de formulebelofte van Jumbo: makkelijk, lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken.
  • http://pers.jumbo.com/
  • communicatie@jumbo.com

Directeur Commercie Ed van de Weerd is enthousiast over de introductie van het Jumbo Innovatie Lab: “Alleen door innovatief te zijn, kunnen we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen. Daarom zoeken we continue naar nieuwe, innovatieve producten om onze klanten telkens opnieuw te verrassen. Ook geeft het ons handvaten om maximaal in te spelen op de steeds sneller veranderende klantbehoefte. Dat kunnen we niet alleen. Daarom hebben we dit platform in het leven geroepen, zodat we hier samen met onze leveranciers op in kunnen spelen.”

Over het Jumbo Innovatie Lab

Het Jumbo Innovatie Lab bestaat uit verschillende edities per jaar, met telkens een wisselend thema. Per editie kan een leverancier van Jumbo deelnemen door één of meer productideeën in te sturen. Specialisten van Jumbo beoordelen alle inzendingen en bepalen of het product een plekje in het Jumbo schap verdient. Vervolgens mogen de geselecteerde leveranciers het product presenteren aan het expertpanel. Als het panel enthousiast is, dan maakt de assortimentsmanager samen met de leverancier een plan om het product zo snel mogelijk in de schappen van Jumbo te leggen.

Jumbo heeft voor het Innovatie Lab een online platform ontwikkeld waarop leveranciers op hun persoonlijke dashboard de status van hun inzending kunnen zien. De eerste editie van het Jumbo Innovatie Lab start op maandag 23 mei en heeft als thema: Innovatie op vers.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top