woensdag, januari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Jumbo verrast barbecuers in het park
Jumbo verrast barbecuers in het park

Jumbo verrast barbecuers in het park

  • Nederland
  • Tijdens de eerste échte tropische zomerdag stak Nederland weer massaal de barbecue aan. Ook Jumbo genoot vandaag van het mooie weer en stuurde een heus ‘Eerste Hulp Bij BBQ Team’ op pad om Nederland een handje te helpen. Uitgerust met verschillende soorten vlees, sauzen en servetten zorgden de mannen van het EHB-BBQ Team dat het de barbecuers in het Rotterdamse Vroesenpark aan niets ontbrak. Ze gaven handige tips over hoe je de beste burgers bakt en zorgden voor verkoeling op deze warme avond door verfrissende drankjes uit te delen.
  • Jumbo
  • communicatie@jumbo.com

Op warme zomerdagen als vandaag is het direct duidelijk: Nederland is een echt barbecueland. Gemiddeld barbecueën we 6 á 7 keer per jaar en bakken we het liefst saté, hamburger en speklap op de gril boven het vuur. Maar ook gamba’s, gepofte aardappelen en groentespiesjes zijn populair en een barbecue zonder stokbrood is voor velen ondenkbaar. Dit blijkt uit onderzoek* van Jumbo Supermarkten naar het barbecuegedrag van Nederlanders. In een week met zomerse temperaturen zoals deze leggen klanten van Jumbo zo’n 1,5 miljoen burgers en worsten op de barbecue. Bij de supermarkt is alles voor een heerlijke barbecue de hele zomer in de aanbieding.

Handige BBQ-tips

Gewapend met het BBQ-rooster geeft het EHB-BBQ Team tips aan de barbecuers in het park. Zo kan je rood vlees het beste op het hete deel van de barbecue dichtschroeien, terwijl je een kipfilet of zalmmoot juist beter indirect op gematigde temperatuur kan bakken. Gebruik je geen deksel, dan moet je regelmatig je vlees, kip of vis draaien. Zorg ervoor dat je rooster minimaal 15 cm boven je brandende briketten of houtskooltjes ligt. Slaan de vlammen uit de barbecue? Doof ze door zout over de kolen te strooien en het deksel te sluiten. En nog een tip voor na het barbecueën: je kan het rooster eenvoudig schoonmaken door dit een nachtje in het gras te laten liggen of – bij gebrek aan gras – het te laten weken op een met water doordrenkte krant.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top