vrijdag, mei 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jungle Minds: een nieuwe directie met Jungle Minds karakter
Jungle Minds: een nieuwe directie met Jungle Minds karakter

Jungle Minds: een nieuwe directie met Jungle Minds karakter

  • Nederland
  • Digital strategie bureau Jungle Minds heeft per 1 maart 2014 een nieuwe directie aangesteld. Kars Kingma, Maikel Lieste en Bart ter Steege treden toe als partners en nemen de dagelijkse leiding van het bureau in handen. Jungle Minds partner van het eerste uur Joost Steins Bisschop blijft nauw betrokken als strategisch adviseur en aandeelhouder.
  • Kars Kingma, Bart ter Steege, Maikel Lieste, managing partners Jungle Minds
  • Jungle Minds
  • http://www.jungleminds.nl
  • marjolein.van.der.velden@jungleminds.nl
  • Voor meer informatie, neem contact op met: Marjolein van der Velden Tel: 06-81287613 | e-mail: marjolein.van.der.velden@jungleminds.nl www.jungleminds.nl Amsterdam, 28 maart 2014 ­− Digital strategie bureau Jungle Minds heeft per 1 maart 2014 een nieuwe directie aangesteld. Kars Kingma, Maikel Lieste en Bart ter Steege treden toe als partners en nemen de dagelijkse leiding van het bureau in handen. Jungle Minds partner van het eerste uur Joost Steins Bisschop blijft nauw betrokken als strategisch adviseur en aandeelhouder.
  • Persbericht Nieuwe directie Jungle Minds

Een nieuwe directie met Jungle Minds karakter

De drie nieuwe directieleden zijn al jaren werkzaam voor Jungle Minds en nemen nu een meerderheidsbelang in Jungle Minds. Daarmee komt een eind aan een periode van overnamegeluiden. “Met Jungle Minds liep het de laatste jaren uitstekend, maar er was altijd sprake van een mogelijke overname. Grote consultancy clubs, reclamebureaus, IT-bedrijven; uit elke hoek was interesse in de expertise van Jungle Minds. Toen er dit najaar concrete aanbiedingen op tafel lagen voor verkoop hebben wij drieën ons aangeboden als alternatief voor verkoop aan een koper van buitenaf. En daar reageerden de oprichters en aandeelhouders direct erg positief op. Jungle Minds is een club met een uniek karakter. Een directie bestaande uit echte Jungle Minders past daar natuurlijk het allerbeste bij”, aldus Maikel Lieste.

Een nieuwe visie: creatief innovatievermogen als strategische pijler

Voor elke organisatie geldt: ‘digital’ bepaalt de kern van je bedrijfsprocessen, het raakt de kern van je bestaansrecht. In tijden van razendsnelle technische innovatie is het vermogen om je strategische koers te kunnen bijsturen cruciaal geworden. Het vraagt om een strategie van constant experimenteren, in nauw contact met je doelgroep en met een extreem korte time-to-market. Om dat te kunnen heb je hele specifieke conceptontwikkeling vaardigheden nodig. Het zijn precies die creatieve en strategische vaardigheden die Jungle Minds biedt.

“De belangrijkste voorwaarde voor digital conceptontwikkeling is het slechten van de traditionele scheiding tussen strategie en creatie”, vertelt Bart ter Steege. “Jungle Minds is er volledig op ingericht bedrijven te helpen met deze uitdaging. Dit doen we door – samen met opdrachtgevers en gebruikers – gericht te experimenteren. Zo ontdekken we de ruimte voor waardevolle innovatie en valideren we nieuwe ideeën bij gebruikers. Alle vaardigheden die voor deze conceptontwikkeling nodig zijn: onderzoek, strategie, ontwerp en technische development, hebben wij in huis. We zijn en blijven primair een strategisch bureau. Maar met het creatieve en technische vermogen in huis het idee vorm te geven, te testen en door te ontwikkelen”.

Over Jungle Minds

Jungle Minds werd in 2000 opgericht als Jungle Rating door Geert-Jan Smits en Mathijs Kanis. Al in het vroege begin trad Joost Steins Bisschop toe als partner. Onderzoeksbureau Jungle Rating groeide uit tot strategisch adviesbureau Jungle Minds met klanten als ABN AMRO, Wehkamp, TNT en Schiphol Group. Per 1 maart 2014 nemen Kars Kingma (1979) Maikel Lieste (1983) en Bart ter Steege (1982) plaats in de directie. Jungle Minder van het eerste uur Joost Steins Bisschop blijft nauw betrokken als partner en als strategisch adviseur voor klanten en directie.Kars Kingma, Bart ter Steege, Maikel Lieste, managing partners Jungle Minds

Over Jungle Minds

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top