maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Juridisch advies bij scheiding
Juridisch advies bij scheiding

Juridisch advies bij scheiding

 • Nederland
 • "http://www.preciseandwise.nl Juridisch advies kunnen echtgenoten die willen scheiden inwinnen bij een advocaat of een jurist. Tegenwoordig scheiden er zo’n 34.000 echtparen per jaar. Maar moet je altijd naar een advocaat toe voor juridisch advies als je wilt scheiden? Het antwoord op deze vraag luidt nee niet altijd meer.
 • Precise and Wise Juristen
 • http://www.preciseandwise.nl
 • info@preciseandwise.nl
 • Juridisch advies kunnen echtgenoten die willen scheiden inwinnen bij een advocaat of een jurist. Tegenwoordig scheiden er zo’n 34.000 echtparen per jaar. Maar moet je altijd naar een advocaat toe voor juridisch advies als je wilt scheiden? Het antwoord op deze vraag luidt nee niet altijd meer.

  Juridisch advies bij scheiding

  In het verleden was het zo dat als men juridisch advies nodig had voor een scheiding dat men zich verplicht moest laten bijstaan door een advocaat. Echter door een nieuwe wet van staatssecretaris Teeven hoeven scheidende echtgenoten zonder minderjarige kinderen niet meer voor hun juridisch conflict naar een advocaat en hoeven zij niet meer verplicht naar de rechter, maar kunnen zij hun scheiding bij een ambtenaar van de burgerlijke stand regelen.

  Goedkoper juridisch advies 

  Het doel van deze wet is dat het voor burgers goedkoper en eenvoudiger wordt om te scheiden. Op deze manier hoeven zij niet meer duur juridisch advies in te winnen bij een advocaat. Vaak is het namelijk zo dat het juridisch advies van een advocaat en de te volgen rechtelijke procedure een dure aangelegenheid is voor veel mensen. Dit kan wel in de duizenden euro’s lopen.

  Maar bij wie kunnen burgers nu het beste juridisch advies inwinnen op het moment als zij willen scheiden? Een goed alternatief voor juridisch advies bij echtscheiding is juridisch advies vragen aan een jurist of juridisch adviseur. Zij zijn geven een eerste gratis juridisch advies en zijn over het algemeen veel goedkoper dan een advocaat en weten bovendien hetzelfde als een advocaat.

  Juridisch advies van Precise and Wise Juristen

  Een goed voorbeeld van een juridische dienstverlener die voor een betaalbare prijs juridisch advies levert is Precise and Wise Juristen gelegen nabij Roosendaal. Neem direct contact op voor juridisch advies.

  Juridisch advies

Juridisch advies bij scheiding

In het verleden was het zo dat als men juridisch advies nodig had voor een scheiding dat men zich verplicht moest laten bijstaan door een advocaat. Echter door een nieuwe wet van staatssecretaris Teeven hoeven scheidende echtgenoten zonder minderjarige kinderen niet meer voor hun naar een advocaat en hoeven zij niet meer verplicht naar de rechter, maar kunnen zij hun scheiding bij een ambtenaar van de burgerlijke stand regelen.

Goedkoper juridisch advies

Het doel van deze wet is dat het voor burgers goedkoper en eenvoudiger wordt om te scheiden. Op deze manier hoeven zij niet meer duur juridisch advies in te winnen bij een advocaat. Vaak is het namelijk zo dat het juridisch advies van een advocaat en de te volgen rechtelijke procedure een dure aangelegenheid is voor veel mensen. Dit kan wel in de duizenden euro’s lopen. Maar bij wie kunnen burgers nu het beste juridisch advies inwinnen op het moment als zij willen scheiden? Een goed alternatief voor juridisch advies bij echtscheiding is vragen aan een jurist of juridisch adviseur. Zij zijn geven een eerste gratis juridisch advies en zijn over het algemeen veel goedkoper dan een advocaat en weten bovendien hetzelfde als een advocaat.

Juridisch advies van Precise and Wise Juristen

Een goed voorbeeld van een juridische dienstverlener die voor een betaalbare prijs juridisch advies levert is Precise and Wise Juristen gelegen nabij Roosendaal. Neem direct contact op voor juridisch advies.

Over PreciseAndWise

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top