woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Juridisch advies vast contract
Juridisch advies vast contract

Juridisch advies vast contract

  • Nederland
  • U werkt al 2,5 jaar voor uw werkgever en heeft inmiddels al uw derde contract gekregen. Eerst een half jaar contract, daarna tweemaal een jaar contract. Uw werkgever geeft u nu een vierde contract voor een jaar. Niets vermoedend dat u op dat een moment in werkelijkheid een contract voor onbepaalde tijd bent aangegaan, gaat u aan het werk. Op de verjaarding van uw man spreekt u echter een kennis die tegen u zegt dat u op dit moment een vast contract heeft.
  • Precise and Wise Juristen
  • http://www.preciseandwise.nl
  • info@preciseandwise.nl

Juridisch advies arbeidscontract

Na dat het jaar voorbij is wilt u werkgever van u af. U zegt tegen de werkgever dat, dat niet kan omdat u een contract voor onbepaalde tijd heeft. U komt er samen niet uit en u wendt zich tot een jurist voor deskundig juridisch advies. U wilt graag de situatie met de jurist bespreken om zeker te weten dat u een sterke rechtspositie heeft.

Ketenregeling

De jurist geeft precies hetzelfde aan als wat de kennis van uw man heeft gezegd. Wat als de werkgever, nadat hem is medegedeeld dat u wel degelijk op grond van artikel 7:668a lid 1 sub B BW een contract voor onbepaalde tijd heeft en dat de werkgever voor ontslag een ontslagvergunning van het UWV nodig heeft, bij zijn standpunt blijft? Wat zal de jurist in zijn juridisch advies adviseren? De jurist zal aangeven dat u in een kort geding wedertewerkstelling kunt vorderen bij de kantonrechter en tevens doorbetaling van loon.

Juridisch advies nodig?

Komt u er niet met de werkgever? Bent u onrechtmatig ontslagen? Neem contact op met Precise and Wise Juristen gelegen nabij Roosendaal. Zij kunnen u deskundig bijstaan in een kort geding procedure.

Over PreciseAndWise

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top