zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Kabisa Amsterdam naar nieuwe locatie
Kabisa Amsterdam naar nieuwe locatie

Kabisa Amsterdam naar nieuwe locatie

  • Nederland
  • Om de randstad beter van dienst te zijn verhuist Kabisa naar een groter pand in de regio Amsterdam. Kabisa verwacht vanuit Amsterdam verder te kunnen groeien in Nederland. Kabisa is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software. Onder meer Philips, Seacon, ASML, YellowBrick, Vodafone, Enexis en Fatboy zijn klanten van het bedrijf.
  • Kabisa
  • info@kabisa.nl

De nieuwe locatie voldoet aan de groeistrategie die Kabisa wil bewerkstelligen van personeel en klanten in de omgeving van Amsterdam en de Randstad. Daarnaast biedt de locatie een prettige omgeving waar op een zowel formele als informele wijze met elkaar kan worden gewerkt aan succesvolle ICT oplossingen. Dit in combinatie met de goede ligging en voldoende parkeergelegenheid maakt het een goed toegankelijke en zeer prettige kantooromgeving.

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Daalwijkdreef 47 in te Amsterdam-Zuidoost. Door de professionele inrichting heerst er een zakelijke en aangename ambiance.

Kabisa is in 2007 opgericht en groeide vanuit het limburgse Weert naar een omvang van zo’n 40 medewerkers. De ambitie voor de business unit in Amsterdam is eenzelfde groei te realiseren als in Weert/Eindhoven. Kabisa kreeg de NRC Carrière Helden award 2016/2017 voor aantrekkelijkste werkgever in de categorie van bedrijven met tussen de 15 en 500 medewerkers.

Naast een kantoor in Amsterdam heeft Kabisa ook vestigingen in Weert en Eindhoven. Kijk voor meer informatie op https://kabisa.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top