maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Kans op oogproblemen verminderen
Kans op oogproblemen verminderen

Kans op oogproblemen verminderen

  • Nederland
  • Heb je je ogen lief? Volg dan deze simpele tips om oogproblemen te verminderen.
  • Euro Optics
  • www.euro-optics.nl
  • k.aarts@scherponline.nl

Je ogen zijn erg belangrijk en verdienen goede zorg. In deze blog gaan we een aantal tips behandelen om de kans op oogproblemen te verminderen. Om alvast een klein tipje van de sluier te onthullen komt er één zonnebrillen groothandel aan te pas die wij aanraden.

Even het computerscherm vermijden

Laten we één ding vooraf onthullen; de hele dag achter de computer werken is niet schadelijk voor je ogen. Als je lang naar je computerscherm kijkt worden je ogen wel moe en droog. Om dit te voorkomen hebben de Amerikanen een regel bedacht, namelijk de 20/20/20 regel. De 20/20/20 regel wil simpelweg zeggen dat je om de 20 minuten, gedurende 20 seconden, minsten 6 meter (20 voet) van je scherm moet kijken.

Een zonnebril dragen

Draag een goede zonnebril als de zon fel schijnt maar ook wanneer het bewolkt is. De zon kan je ogen erg beschadigen waardoor er verschillende problemen kunnen ontstaan, zoals; brandwonden op de hoornvlies, staar of zelfs kanker. Voor een goede zonnebril kan je aankloppen bij de brillen groothandel Euro Optics. Euro Optics biedt een ruim assortiment aan waarbij je vast en zeker een zonnebril kan vinden die bij jou past.

Invloed van eten

Je kan gezonder gaan eten om bijvoorbeeld af te vallen maar ook om gezondere ogen te krijgen. Zo is eten dat de bloedcirculatie bevorderd goed voor het hart, de ogen en het zicht zelf. Etenswaren die hieraan meewerken zijn onder andere; noten (zink), wortels (vitamine A) en tomaten (lycopeen).

Regelmatige controle

Het maakt niet uit of je een bril of contactlenzen draagt, of geen van beiden: je ogen regelmatig laten onderzoeken kan nooit kwaad. Zo voorkom je onnodige problemen en weet je gelijk wat er aan de hand is. Je hoeft niet om de maand op controle te komen maar één à twee keer per jaar is wel verstandig.

 

 

Over Anette

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top