donderdag, juli 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kantoor en schepen van NAUPAR te zien op Google Streetview
Kantoor en schepen van NAUPAR te zien op Google Streetview

Kantoor en schepen van NAUPAR te zien op Google Streetview

  • Nederland
  • Het kantoor van NAUPAR in Lelystad en enkele schepen in de omgeving van NAUPAR zijn sinds kort virtueel te bezoeken via Google Streetview. De unieke ligging van het gebouw in de Bataviahaven te Lelystad voorziet de medewerkers iedere dag weer van een fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer. Dankzij Google Streetview kunt ook u zo’n bijzondere ervaring delen!
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/kantoor-en-schepen-van-naupar-te-zien-op-google-streetview
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 12 februari 2015 – Lelystad, 12 februari 2015 – Het kantoor van NAUPAR in Lelystad en enkele schepen in de omgeving van NAUPAR zijn sinds kort virtueel te bezoeken via Google Streetview. De unieke ligging van het gebouw in de Bataviahaven te Lelystad voorziet de medewerkers iedere dag weer van een fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer. Dankzij Google Streetview kunt ook u zo’n bijzondere ervaring delen!

Prachtig panorama

De mooie locatie aan het water betrekt de werknemers op het kantoor van NAUPAR bij het werk wat zij doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zien hoe diverse schepen uitvaren, terwijl de gasten de zeilen hijsen of staan te genieten aan dek. Of het zonnetje nou schijnt of dat de wolken zich samenpakken; het is voortdurend genieten van het veranderende panorama.

Even binnen kijken

De Stedemaeght, Abel Tasman en Willem Barentsz worden vaak ingezet voor bedrijfsuitjes, relatiemarketing evenementen of een dagje teambuilding. Staat er binnenkort een teambuildingsuitje, of een gezellig personeelsfeest op de planning, maar twijfelt u nog over het juiste schip? Goed nieuws! Behalve het kantoor van NAUPAR, zijn ook deze drie genoemde schepen te bekijken via Google Streetview.

Virtueel bezoekje

Nieuwsgierig geworden naar onze werkplek of één van de schepen? Neem dan snel een virtueel kijkje!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top