vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kartonnen open haard brengt sfeer tijdens de feestdagen
Kartonnen open haard brengt sfeer tijdens de feestdagen

Kartonnen open haard brengt sfeer tijdens de feestdagen

  • Nederland
  • Heb je geen mogelijkheid voor een echte open haard, maar wil je er toch knus bij zitten tijdens de feestdagen? Dan biedt de kartonnen open haard van Cubiqz uitkomst! Hij is niet van echt te onderscheiden, makkelijk op te zetten en brandt altijd. Tijdens de feestdagen heb je met deze hippe haard een echte eyecatcher in huis!
  • openhaardsint
  • Cubiqz
  • www.cubiqz.nl
  • info@cubiqz.nl
  • Noot voor de redactie: Deze haard kost 35 euro excl. btw Kijk op www.cubiqz.nl voor meer info en meer impressies van onze kartonnen meubelen. Voor meer beeldmateriaal of informatie kunt u contact opnemen met Cindy van Dijk, tel: 0653844281 of info@cubiqz.nl. Bij redactionele aandacht verzoeken wij u een bewijsexemplaar op te sturen. * Met het Cubiqz inrichtingsconcept worden lege ruimtes in een woning snel, eenvoudig en op de meest voordelige manier ingericht met kartonnen meubelen. Er is een compleet assortiment verkrijgbaar van keukens tot woon- en slaapkamerinrichting.

Heb je geen mogelijkheid voor een echte open haard, maar wil je er toch knus bij zitten tijdens de feestdagen? Dan biedt de kartonnen open haard van Cubiqz uitkomst! Hij is niet van echt te onderscheiden, makkelijk op te zetten en brandt altijd. Tijdens de feestdagen heb je met deze hippe haard een echte eyecatcher in huis!

Cindy van Dijk, eigenaar van Cubiqz: “De haard is nep, maar lijkt levensecht. Je kunt hem in elke stijl pimpen. Deze sfeermaker is ideaal voor thuis, op kantoor of op school.  De schoen zetten was nog nooit zó leuk en na 5 december tover je ‘m heel gemakkelijk om in kerststijl.” Voordeel van de kartonnen haard: hij is voordelig, veilig en volgend jaar kun je hem zo weer uit de kast halen.

De kartonnen open haard is te koop via de webshop op www.cubiqz.nl.

Over cubiqz

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top