vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Kaseya Traverse 9.4 verhoogt betrouwbaarheid van hybride-cloudprestaties dankzij geautomatiseerde monitoring
Kaseya Traverse 9.4 verhoogt betrouwbaarheid van hybride-cloudprestaties dankzij geautomatiseerde monitoring

Kaseya Traverse 9.4 verhoogt betrouwbaarheid van hybride-cloudprestaties dankzij geautomatiseerde monitoring

  • Nederland
  • Kaseya®, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, lanceert een nieuwe release van zijn Traverse Hybrid Cloud and Data Center-monitoringoplossing. Traverse 9.4 maakt het mogelijk om het monitoren van nieuwe cloudinfrastructuren, netwerk-devices en applicaties te automatiseren voor volledig lifecycle management van het netwerk.
  • Kaseya Benelux
  • kaseya@lvtpr.nl

Met Kaseya Traverse is het mogelijk om de infrastructuur af te stemmen op de behoeften van een organisatie. Dit kan dankzij innovaties in discovery-opties en authenticatietechnologie. Door veranderingen aan de infrastructuur te scannen, herkent Traverse 9.4 automatisch updates en monitort zo optimaal. Daarbij baseert het zich op een uitgebreide bibliotheek van best-practice signatures. Dit proces maakt een einde aan handmatige configuratie en versnelt de onboarding van nieuwe klanten voor MSP’s. Tegelijkertijd voorziet het gebruikers in organisaties van een actuele topologie van hun applicaties en veranderingen op de netwerkinfrastructuur.

Traverse 9.4 komt verder met een intuïtieve zoekfunctie. Hiermee kunnen administrators overkoepelende veranderingen aan devices en monitoring thresholds snel en met één klik inzetten en testen. De nieuwe interface is gebaseerd op Google’s Material Design-standaard en bevat nieuwe verbeteringen op het gebied van usability en mobiliteit. Ook biedt het een vertrouwde gebruikservaring en meer time-to-value voor nieuwe klanten.

Verder ondersteunt Traverse 9.4 Security Assertion Markup Language (SAML) om user-authenticated security te verhogen en om kritieke netwerk- en applicatie-infrastructuur te kunnen beschermen met single sign on (SSO) en multifactor-authenticatie (MFA). De SAML-ondersteuning is volledig geïntegreerd met andere Kaseya-producten als AuthAnvil. Dat maakt het voor klanten mogelijk om hun eindgebruikers en hun geavanceerde monitoringproducten via één enkele vendor volledige bescherming te bieden.

Kaseya Traverse 9.4 is beschikbaar vanaf eind november 2016. Meer informatie is te vinden op www.traverse-monitoring.com.

“Aangezien zelfs een netwerkstoring van een minuut een bedrijf al duizenden dollars kan kosten, is het niet zo gek dat IT-managers wakker liggen van de betrouwbaarheid van hun netwerk – zeker als we het hebben over hybride-cloudomgevingen”, zegt Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya. “Kaseya Traverse is ontworpen om CIO’s en IT administrators het vertrouwen in de gezondheid van hun IT-infrastructuur terug te geven. De nieuwste verbeteringen in Traverse 9.4 bieden nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering en veiligheid, zowel voor enterprises als voor MSP’s. Daardoor wordt netwerkmonitoring simpel, betrouwbaar en actiegericht.”

Over Kaseya
Kaseya is wereldwijd dé aanbieder van IT-systeembeheer- en securitysoftware. De oplossingen van Kaseya stellen Managed Service Providers (MSP’s) en IT-organisaties in staat hun IT-omgeving effectief en proactief te beheren en te beveiligen. Kaseya-oplossingen bieden de mogelijkheid alle IT centraal te sturen, remote en gedistribueerde omgevingen eenvoudig te beheren, en IT-beheerfuncties te automatiseren. Deze oplossingen worden als hoogstaande cloudoplossing en als lokale installatie aangeboden. De oplossingen van Kaseya stellen MSP’s en middelgrote bedrijven in staat om IT centraal en op afstand makkelijk te beheren en te automatiseren. Meer dan tienduizend klanten wereldwijd zetten de oplossingen van Kaseya in. Deze bedrijven zijn actief in uiteenlopende sectoren als retail, industrie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie, de financiële sector en meer. Het niet-beursgenoteerde bedrijf heeft kantoren in meer dan twintig landen, waaronder het hoofdkantoor in Dublin, Ierland. Voor meer informatie: www.kaseya.com.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top