vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Kaspersky Lab introduceert MSP-programma
Kaspersky Lab introduceert MSP-programma

Kaspersky Lab introduceert MSP-programma

  • Nederland
  • Met de introductie van een MSP-programma biedt Kaspersky Lab managed service providers nu de mogelijkheid om zijn geavanceerde beveiligingsoplossingen zowel Kaspersky Endpoint Security Cloud, Kaspersky Endpoint Security for Business Basic en Kaspersky Security for Virtualization als managed service aan hun klanten aan te bieden.
  • Kaspersky Lab
  • info@kaspersky.nl

MSP’s hebben de keuze uit een on-premise-oplossing of een cloudoplossing, waarmee ze vanuit één security center de beveiligingsservices van al hun klanten beheren. Daarbij kunnen ze profiteren van aantrekkelijke flexibele maandabonnementen, volumekorting of ‘pay-as-you-go-modellen’. Ze worden ook uitgebreid door Kaspersky Lab ondersteund, zowel technisch als op het gebied van training en marketing en sales. Zo zijn ze in staat hun business uit te breiden met krachtige, betrouwbare en flexibele beveiligingsservices zonder zelf grote investeringen te doen.

De wereldwijde markt voor managed security services zal de komende vijf jaar sterk groeien, met een cumulatief jaarlijks groeipercentage van 15,8%. In 2020 zal er naar schatting 29,9 miljard dollar in de branche omgaan*. Kaspersky Lab speelt naadloos in op de toenemende behoefte aan managed security met de lancering van zijn MSP-programma.

“Ook in de Benelux zien we dat steeds meer midden- en kleinbedrijven ervoor kiezen hun security uit te besteden aan experts. We verwachten dan ook veel van het MSP-programma. We hebben goed gekeken naar de verwachtingen van onze MSP-partners en het programma door een aantal van hen bij klanten laten testen. De reacties zijn erg positief: onze managed security service past perfect in hun portfolio. Ook over de werking van het security center, het beheer en de rapportage zijn ze heel tevreden”, aldus Martijn van Lom, General Manager Benelux van Kaspersky Lab.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top