maandag, april 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Kaspersky Lab & SLTN geven ‘Train je cybersafe!’-workshop tijdens Alert Online
Kaspersky Lab & SLTN geven ‘Train je cybersafe!’-workshop tijdens Alert Online

Kaspersky Lab & SLTN geven ‘Train je cybersafe!’-workshop tijdens Alert Online

  • Nederland
  • Digitale veiligheid is voor ieder bedrijf een randvoorwaarde. Voor het waarborgen daarvan wordt in eerste instantie een greep gedaan naar de techniek. Toch blijkt keer op keer dat onwetendheid en onachtzaamheid van gebruikers de grootste gevaren zijn. Zo blijkt uit recent onderzoek van Kaspersky Lab dat 80 procent van de ‘achterdeurtjes’ waardoor cybercriminelen weten binnen te komen, te wijten is aan menselijke fouten.
  • Kaspersky Lab
  • info@kaspersky.nl

In het kader van de jaarlijkse bewustwordingscampagne ‘Alert Online’ geven Kaspersky Lab en SLTN 12 oktober 2016 van 14.00 uur tot 16.30 uur de workshop ‘Train je cybersafe!’. De workshop is bestemd voor HR-managers, CISO’s en IT-managers. In een tijdsbestek van enkele uren krijgen deelnemers alle informatie die nodig is om een goed cybersecuritybeleid te ontwikkelen en te implementeren. Denk aan het creëren van een veilig wachtwoord, het herkennen van phishing mails, veilig surfen op internet voor iedereen tot en met een strategisch simulatiespel, waarin de bedrijfstop inzicht krijgt in de (vermeende) tegenstrijdige belangen van business, finance en IT-security. De ervaring leert dat organisaties dankzij een goed Cyber Safety Awareness-programma het aantal incidenten met 90 procent kunnen reduceren.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top