woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Kasteelconcert Jan Vayne en Pearl Jozefzoon
Kasteelconcert Jan Vayne en Pearl Jozefzoon

Kasteelconcert Jan Vayne en Pearl Jozefzoon

  • Nederland
  • Kasteel de Wittenburg te Wassenaar presenteert als aftrap van de concertenreeks een optreden met het unieke duo Jan Vayne en Pearl Jozefzoon. Op 26 maart 2016 schitteren zij op het podium van het kasteel.
  • JV-PJ-achtergrond-leeg-Hpage
  • Kasteel de Wittenburg
  • www.wittenburg.nl
  • stagiairs@wittenburg.nl
  • Kasteel de Wittenburg is gelegen in een bosrijke omgeving van Wassenaar. Het kasteel beschikt over een aantal exclusieve representatieve zalen voor zowel receptie, vergadering, lunch en diner. Daarnaast organiseert het kasteel ook exclusieve concerten.
  • logo-kasteel-de-wittenburg1

Kasteel de Wittenburg te Wassenaar presenteert als aftrap van de concertenreeks een optreden met het unieke duo Jan Vayne en Pearl Jozefzoon. Op 26 maart 2016 schitteren zij op het podium van het kasteel.

De pianovirtuoos Jan Vayne begeleidt Pearl Jozefzoon met uiteenlopende nummers, van klassieke werken tot gospel en popmuziek. Pearl Jozefzoon, is bekend door het programma The Voice of Holland en de musical Dreamgirls. De combinatie van haar bijzondere stemgeluid en zijn indrukwekkende pianospel zorgen voor een onvergetelijke avond.

Een complete avond uit!

Voorafgaand aan het concert is het mogelijk om te genieten van een culinair twee-gangendiner inclusief koffie, thee en friandises in één van de intieme kasteelzalen. Geniet samen van een avond vol romantiek en gezelligheid in de sfeervolle ambiance van het kasteel.

Er is nog meer…

U wordt met alle egards ontvangen door onze portier en in de pauze serveren wij u een glas Laurent-Perrier. Uiteraard is parkeren op het landgoed en het gebruik van de garderobe kosteloos. Kortom, een uniek concert met een mogelijkheid tot een culinaire belevenis, wat u niet mag missen.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het concert op www.wittenburg.nl. Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.

Over facebook_user_ded63df68974140362b1dd7dbeeb55d2

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top