donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / KBC Groep (België) kiest voor Cognizant om sneller te kunnen inspelen op veranderende ICT-markt
KBC Groep (België) kiest voor Cognizant om sneller te kunnen inspelen op veranderende ICT-markt

KBC Groep (België) kiest voor Cognizant om sneller te kunnen inspelen op veranderende ICT-markt

  • Belgie
  • Cognizant biedt KBC ruime waaier van applicatiediensten aan onder meerjarige overeenkomst Cognizant (NASDAQ: CTSH) kondigt vandaag aan dat de KBC-groep (NYSE Euronext: KBC), een geïntegreerde bankverzekeringsgroep en een belangrijke financiële instelling in België, met hen als strategische partner in zee gaat met het oog op een optimale dienstverlening en een hoge cliëntenbetrokkenheid.
  • KBC Group
  • https://www.kbc.com
  • pressofficekbc@kbc.be
  • https://multimediafiles.kbcgroup.eu/ng/published/KBCCOM/PDF/COM_BDV_pb_Cognizant_KBC_PressRelease_NL.pdf?

Cognizant heeft met KBC een vijfjarige overeenkomst gesloten en zal diensten leveren op het vlak van ontwikkeling en onderhoud van applicaties en het opzetten van tests. Cognizant zal zijn talenten, scherp inzicht in lokale activiteiten en best practices aanwenden om KBC te helpen een hoger niveau van operationele efficiëntie, wendbaarheid en applicatiebeheer te bereiken en tegelijk zijn doelstellingen te halen en concurrentiekracht te verhogen.

Binnen deze overeenkomst is ook afgesproken dat Cognizant ValueSource NV, een dochter van KBC, zal overnemen. Dankzij zijn ruime ervaring in financiële dienstverlening en verzekeringen zal Cognizant de bedrijfscontinuïteit van de KBC-activiteiten kunnen vrijwaren, en een toekomst bieden voor de 170 ValueSource-medewerkers die overstappen naar Cognizant. De voorwaarden van de overeenkomst werden niet bekendgemaakt.

Rudi Peeters, algemeen directeur en chief information officer van de KBC-groep: “De overeenkomst zal voor ValueSource leiden tot de nodige schaalvoordelen om competitief te kunnen blijven in de veeleisende ICT-markt en bouwt voort op de kennis en expertise die Value Source heeft opgedaan met het KBC-platform. De expertise, ervaring en overlegaanpak van Cognizant zullen ons de nodige flexibiliteit geven om te voldoen aan de huidige en toekomstige noden inzake ICT-onderhoud en -ontwikkeling.

Deze overeenkomst is cruciaal om de hoge graad van verantwoordelijkheid, alertheid, flexibiliteit en innovatie te bieden die zowel onze interne als externe cliënten van ons verwachten,-. Cognizant heeft een zeer goede kijk op onze bedrijfsdoelstellingen, de financiële-dienstensector, en de opkomende -technologiearchitectuur voor social media en mobiele applicaties. Daarom zijn we ervan overtuigd dat alle betrokken artijen voordeel zullen halen uit deze overeenkomst.”

Santosh Thomas, senior vicevoorzitter en hoofd Continentaal Europa bij Cognizant: “We zijn verheugd over het partnerschap met KBC en verwelkomen graag de medewerkers van ValueSource bij Cognizant. We zullen de continuïteit van de productiviteit en operationele verbeteringen garanderen en onze beste applicatieontwikkelings- en onderhoudsprogramma’s toepassen.

We zullen zo KBC helpen een alsmaar meer efficiënte werking van zijn kritische businesssystemen te creëren en de daaruit voortvloeiende besparingen te gebruiken om strategische initiatieven te financieren en toekomstige groei aan te wakkeren. We kijken ernaar uit KBC te helpen zijn operationele werking te transformeren en een betrouwbaar en flexibel systeem te creëren dat kan meegroeien met de organisatie en zich gemakkelijk aanpast aan een steeds veranderende markt.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top