vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kenneth Cole: Message in a Watch
Kenneth Cole: Message in a Watch

Kenneth Cole: Message in a Watch

  • Belgie
  • De nieuwe modellen in Kenneth Cole's Automatic Collection hebben een duidelijke boodschap: ”Even the product has a sense of occasion.” Het is een statement dat past bij stijlvolle automaten - met prachtig opengewerkte wijzerplaten en zichtbare automatische uurwerken - die bij iedere gelegenheid je outfit op perfecte wijze completeren.
  • Kenneth Cole IKC8089
  • Sonar Media & Pr
  • http://www.sonarmedia.be
  • ronny@sonarmedia.be
  • image002 (1)

Make a Statement

Ruim 30 jaar zet Kenneth Cole een eigenzinnig stempel op designmode met zijn unieke New York Style producten en zijn krachtige, wereldwijd voelbare maatschappelijke invloed. Met het bedrijf groeide ook de ‘sociale stem’ van Cole. Hij voegde bewust provocerende ‘statements’ toe aan advertenties om zijn modieuze en goed-ontwikkelde klanten aan het denken te zetten over andere zaken dan mode en lifestyle. Zijn motto: Make a Statement. Maak stijlvol en bewust duidelijk waar je voor staat. En dat is ook precies waar Kenneth Cole horloges voor zijn ontworpen. Het KC horloge-assortiment biedt een compleet scala – ultra-plat, transparant, automaat en chronograaf – aan fashionable horloges voor mannelijke en vrouwelijke wereldburgers.

Kenneth Cole horloges worden gedistribueerd door Seiko Nederland BV.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top