vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kerkgenootschap Nieuwe Tak geopend in Nieuw-Vennep; Nederlandse en Engelstalige diensten
Kerkgenootschap Nieuwe Tak geopend in Nieuw-Vennep; Nederlandse en Engelstalige diensten

Kerkgenootschap Nieuwe Tak geopend in Nieuw-Vennep; Nederlandse en Engelstalige diensten

  • Nederland
  • Internationale geloofsgemeenschap Nieuwe Tak te Nieuw Vennep heet iedereen welkom om onze kerkdiensten in het Nederlands en in het Engels bij te wonen.
  • 10320444_718529958226415_1858937098593662586_n
  • Nieuwe Tak
  • www.nieuwetak.nl
  • nieuwetak@gmail.com

Wij zijn een oecumenische geloofsgemeenschap. Daarmee bedoelen we dat we niet tot een bepaalde kerk behoren. Onze fundament is het geloof in Christus zelf. Onze leidraad is de Heilige Bijbel. Wij maken geen onderscheid in etniciteit, politieke overwegingen of geloofsovertuigingen. Daarom zijn wij een kerk voor iedereen en zijn onze deuren ook voor iedereen geopend.

De wet van de liefde is de vrijheid van keuze Wij geloven dat God van iedereen houdt en dat Hij respect heeft voor de vrije keuze van ieder mens. Wij bieden onze diensten aan in het Nederlands en in het Engels.

Ook in het Engels omdat er veel expats in de Haarlemmermeer wonen en werken. Daarnaast vindt Nieuwe Tak het belangrijk dat mensen die net hier zijn of slechte Nederlands spreken toch de dienst bij kunnen wonen. Tevens is er ook plaats voor gebed en genezing na de diensten. De koffie en koek staat klaar. Kom gezellig langs en ervaar de kracht en liefde van God!

Diensten:

‘t Ketelhuis
Bossstraat 170A
2153 AS Nieuw-Vennep

Zondag:

11.00-12.30(Nederlandse dienst)

14.00-15.30 (Engelse dienst)

Woensdag: 

19.30-21.30 (Bijbelstudie)

www.nieuwetak.nl

Over Richard van Putten

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top