dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Kerst in Amsterdam: bezoek Christmas Village On Ice
Kerst in Amsterdam: bezoek Christmas Village On Ice

Kerst in Amsterdam: bezoek Christmas Village On Ice

  • Nederland
  • Eén van de leukste dingen van de kerstdagen is wat ons betreft de voorpret; het wordt kouder, donkerder, romantischer én gezelliger. Heel het land ‘voelt’ dat de Kerst eraan zit te komen. Ook Amsterdam geeft de kerstdagen graag wat extra aandacht. Het evenement Christmas Village On Ice is hier een voorbeeld van; van 17 tot 30 december wordt het Museumplein omgetoverd tot een magisch kerstdorp!
  • ICE
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Christmas Village On Ice
Christmas Village On Ice wordt van 17 tot 30 december op het Museumplein, vlak naast de ijsbaan, georganiseerd. Gedurende een kleine twee weken kunt u hier genieten van lekkere gerechten, feestelijke kerstkraampjes én live entertainment. Het terrein staat vol typische winterchalets; een waar kerstdorp! Deze chalets bieden een variatie aan lifestyle, fashion en kerstaccessoires.

Plan een bezoek
Het evenement Christmas Village On Ice is tussen 17 en 30 december iedere dag gratis te bezoeken. Wel zijn de openingstijden niet iedere dag hetzelfde. Gaat u ook een bezoekje plannen? Zorg er dan in ieder geval voor dat u niet voor een dichte ‘deur’ komt te staan en bekijk onderstaand overzicht.

17 december: 11.00 – 21.00 uur
18 december: 11.00 – 20.00 uur
19 – 23 december: 12.00 – 20.00 uur
24 en 25 december: 11.00 – 17.00 uur
26 – 30 december: 11.00 – 20.00 uur

Meer informatie over het evenement Christmas Village On Ice vindt u op de website van Ice Amsterdam.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top