woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kerstmarkt in Sevenum
Kerstmarkt in Sevenum

Kerstmarkt in Sevenum

  • Nederland
  • Op zondag 15 december komt u tussen 12.00 en 17.00 uur helemaal in de kerststemming op de jaarlijkse kerstmarkt in het Limburgse Sevenum. Dit is inmiddels de derde keer dat deze markt georganiseerd wordt en is inmiddels twee maal zo groot geworden. Op de markt vindt u verschillende kerstartikelen om uw huis helemaal in de kerstsfeer te brengen. Bij de kraampjes kunt u terecht voor een prachtig bloemstuk, kaarsen, kerstversieringen, lekkere wijn en nog veel meer. De kraampjes worden o.a. bemand door ondernemers uit Sevenum en omgeving.
  • kerstmarkt Sevenum 2013-2
  • Kerstmarkt Sevenum
  • http://www.kerstmarktsevenum.nl
  • info@kerstmarktsevenum.nl
  • Voor meer info kunt u contact opnemen met Ruud Slaats tel. 0612960966 of via info@kerstmarktsevenum.nl
  • kerstmarkt2013_Sevenum_poster_1_1

Op zondag 15 december komt u tussen 12.00 en 17.00 uur helemaal in de kerststemming op de jaarlijkse kerstmarkt in het Limburgse Sevenum.  Dit is inmiddels de derde keer dat deze markt georganiseerd wordt en is inmiddels twee maal zo groot geworden. Op de markt vindt u verschillende kerstartikelen om uw huis helemaal in de kerstsfeer te brengen. Bij de kraampjes kunt u terecht voor een prachtig bloemstuk, kaarsen, kerstversieringen, lekkere wijn en nog veel meer. De kraampjes worden o.a. bemand door ondernemers uit Sevenum en omgeving.

Voor ieder wat wils

Natuurlijk is er voor de kinderen ook genoeg te beleven op de kerstmarkt. Zij kunnen een stempelkaart kopen en hiermee op de foto bij de levende kerststal, je laten schminken,  pinda’s rijgen of vetbolletje maken, een beker lekker warme chocolademelk en lekker zelf een appeltje schillen. Naast het Gaperplein zullen er ook kraampjes staan op de Pastoor Vullinghsstraat. Kom genieten van vers gebakken wafels, warme chocomel of een kommetje soep en luister naar de klanken van kerstliederen, gespeeld door combo’s van Koninklijke harmonie ‘Unie’. Ook zijn er optredens van zangkoor SEZAKO en is er een handdraaiorgel aanwezig. Op het Gaperplein vindt u een sneltekenaar, die de aanwezigen op een leuke manier natekent.

Levende kerststal

Breng ook zeker een bezoek aan de prachtige levende kerststal waar u een leuke sfeerfoto kunt laten maken. Natuurlijk zal de Kerstman niet ontbreken op de markt. Na afloop van de markt is er een spectaculaire act in een heel bijzondere setting. Dit mag u niet missen! Omdat het 15 december tevens koopzondag is, zijn ook de winkels in het centrum geopend. Doe mee met de winkelspeurtocht en maak kans op mooie prijzen uit het grote prijzenpakket dat is samengesteld door de Sevenumse ondernemers.

Kerst-In 2013
Tegen de avond start in het parochiehuis de jaarlijkse Kerst-In. Hieraan doen SEZAKO, de Serumse Striepkes en Zanggroep Ratatouille mee.

Meer informatie

De kerstmarkt Sevenum is gratis toegankelijk van 12.00 – 17.00 uur. In het centrum van het dorp is voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand van de markt. Op www.kerstmarktsevenum.nl is meer informatie over de kerstmarkt te vinden. Ook is het mogelijk via Facebook.com/kerstmarktsevenum  of Twitter.com/kerstmarkt serum op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Over kerstmarktsevenum

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top