maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Keukenplaats lanceert inspirerende Duitse keukencollectie
Keukenplaats lanceert inspirerende Duitse keukencollectie

Keukenplaats lanceert inspirerende Duitse keukencollectie

  • Nederland
  • Amsterdam, 30 mei 2013 – Keukenplaats heeft design keukens, houten keukens, klassieke keukens, moderne keukens, landelijke keukens en diverse andere keukencollectie gelanceerd, in al haar keukenshowrooms in Nederland.
  • keuken_0203_Pia596_15465_11
  • Keukenplaats
  • http://www.keukensduitsland.nl
  • keukenduitsland@gmail.com

Als koning van de Duitse keuken heeft Keukenplaats haar innovatieve keukencollectie in de diverse Nederlandse showrooms gelanceerd, met onder andere klassieke, moderne  en landelijke modellen. De innovatieve Duitse keukens bieden u de keuze uit zowel greeploze als hoogglans keukens, een belangrijke trend onder consumenten. Sinds de introductie hiervan spreken de ruimtelijke indeling, unieke uitstraling en duurzaamheid hierbij een belangrijke rol.

Keukenplaats, levenrancier van de grootste keukenfabrikanten Alno, Hacker en Nobilia, zorgt ervoor dat consumenten de mogelijkheid hebben de uitstraling te bereiken die ze wensen. Of het nu gaat om een klassieke, landelijke of eigentijdse keuken , of iets ertussenin, Keukenplaats is het juiste adres. Een ieder die kiest voor de Duitse keukencollectie van Keukenplaats kiest voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het zijn bijvoorbeeld de eiken keukens die de laatste tijd erg populair zijn binnen de collectie, onder andere door hun goede betaalbaarheid.

Zoals bij alle Duitse keukens van Keukenplaats is het mogelijk om de greeploze keukenfronten te combineren met ieder andere beschikbare stijl, uit het assortiment. Op die manier kan een ieder een originele en frisse uitstraling voor in huis creëren. Men kan de populaire eikenhouten keukens combineren met frisse witte, hoogglans fronten, om een houten keuken met een moderne twist samen te stellen. De keukendesigners van Keukenplaats beschikken over een uitgebreide ervaring en expertise, zodat ze u diverse design combinaties kunnen laten zien, om ieder keuken uniek te maken zonder dat dit extra geld hoeft te kosten.

Over Keukenplaats

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top