zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kies voor de ideale Garagevloer
Kies voor de ideale Garagevloer

Kies voor de ideale Garagevloer

  • Nederland
  • Een garagevloer is er in alle soorten en maten. Maar welke garagevloer is nu het best en op welke belangrijke punten moet je op letten bij de aankoop van de ideale garagevloer. Allereerst natuurlijk de belangrijkste opties en daarna natuurlijk welke vormen er zijn.
  • Garagevloer
  • Vekavloeren
  • www.vekavloeren.nl
  • info@vekavloeren.nl

Voor een garagevloer zijn er een aantal punten van uiterst belang. Deze punten worden aan de hand van dagelijkse werkzaamheden in een garage beschreven. Zo komt er een auto binnen in de garage met piepende banden. Hier hebben we direct ons eerst belangrijke punt. De garagevloer moet tegen hoge druk, veel gewicht, kunnen en bestand zijn tegen rubber banden en veel beweging. Vervolgens is de auto of motor kapot en lekt hij een hele dunne laag olie op de vloer. Ook hier moet de vloer tegen kunnen. Dit betekent dat hij vloeistofdicht moet zijn en allerbelangrijkst bestand tegen oliën, chemicaliën en vetten. Vervolgens moet u de auto naar boven takelen in één van uw bruggen. Dat moet dan bij de installatie van de vloer gemakkelijk kunnen worden behaald. En als laatste ligt de vloer vol met verschillende materialen en vloeistoffen. Bij de schoonmaak moet de vloer gemakkelijk zijn te reinigen. Zo moeten er geen materialen tussen de vloervoegen of tegels gaan zitten.

Garagevloer mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden en dit is afhankelijk van de soort garage welke voor u garage de meest logische vloer. Heeft u namelijk geen last van vloeistoffen dan kunt u gemakkelijk kiezen voor PVC Kliktegels. Maar maakt u wel gebruik van vloeistoffen dan is een coating of een vloeistofdichte PVC vloer aan te raden.

Coating

Een coating is een dunne afwerklaag welke op de bestaande vloer kan worden gegoten. Dit zorgt voor de vloeistofdichtheid en de bestendigheid tegen oliën en vetten.

PVC vloer

Een PVC vloer wordt aan elkaar gelast met lasdraad waardoor de vloeistofdichtheid wordt verkregen. Zeker omdat de tegels 10mm dik zijn zorgt dit ook voor de nodige demping en contactgeluiddemping.

PVC Kliktegels

De PVC kliktegels bestaan uit 100% gerecyclede PVC materialen en zorgen voor een prachtig afgewerkte vloer voor bijvoorbeeld in uw showroom. Deze PVC kliktegels zijn gemakkelijk zelf te plaatsen. Doormiddel van een onzichtbaar kliksysteem geeft deze vloer u een snel resultaat. Belangrijk bij de installatie is dat de ondervloer vormvast en egaal is. Dit zorgt ervoor dat uw vloer goed strak op de ondervloer ligt.

Over Kevinveka

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top