donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kies voor een coole zomer met een Airco reparatie
Kies voor een coole zomer met een Airco reparatie

Kies voor een coole zomer met een Airco reparatie

  • Nederland
  • Vaak is het zo dat je het hele jaar door je airco niet gebruikt en dan is er niets aan de hand maar in de zomer als de temperatuur omhoog gaat dan is opeens de airco kapot. Maar wat is de reden hiervan?
  • Autotechniek Nieuwenhuijsen
  • http://www.lpg-nieuwenhuijsen.nl/
  • gerardkempers@outlook.com

Airco service en reparatie

Voor de meeste auto’s is het op dit moment niet meer zo vreemd dat er een airco in zit maar vaak is deze zodra hij echt daadwerkelijk nodig is kapot of op. Daarom is het van belang om voor de warme tijd een airco service aan te vragen bij uw garage.

Maar niet alleen een airco service is de oplossing je kan namelijk ook ervoor zorgen dat u voorkomt dat uw airco kapot gaat door middel van het gebruik in de winter. Dit zal u misschien raar in de oren klinken maar het helpt daadwerkelijk om uw airco heel te houden het hele jaar door.

Condens en vuil

Wat veel mensen namelijk niet weten is dat de airco niet alleen zorgt voor verkoeling maar ook voor vochtregulatie. Als u namelijk een vochtig raam hebt en je gebruikt de airco dan zal je zien dat de condens aan de binnenkant verdwijnt. Dat u vervolgens buiten nog moet krabben kan de airco helaas verder niets aan doen.

Maar niet alleen regelt u de vochtregulatie hiermee ook de airco heeft hier baat bij. Zo kan het namelijk zijn dat in de winter uw slangen volraken met vuil en aanslag. Als u meerdere keren per jaar uw airco gebruikt zorgt dit ervoor dat het vuil in de slangen niet hard wordt waardoor deze beter schoon blijven dan als de airco niet gebruikt. Hierdoor is de kans voor airco reparatie veel kleiner.

Over gerard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top