woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Kiesgoed.nl eerste zorgvergelijkingssite met premies 2014!
Kiesgoed.nl eerste zorgvergelijkingssite met premies 2014!

Kiesgoed.nl eerste zorgvergelijkingssite met premies 2014!

  • Nederland
  • Traditiegetrouw maken ieder jaar alle Nederlandse zorgverzekeraars halverwege november de premies voor het aankomende jaar bekend. Aansluitend kan men op verschillende vergelijkingssites de zorgverzekering vergelijken. Dit jaar introduceert www.kiesgoed.nl de premies extra vroeg.
  • SUCSEZ
  • www.kiesgoed.nl
  • evandenbroek@sucsez.nl
  • Reeuwijk, 12 november 2013 * * * * * * * * Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor mee informatie over de inhoud van dit persbericht neemt u contact op met Nils Karssens, tel. 06 54245806 of e-mail nkarssens@sucsez.nl.

Goed contact met zorgverzekeraars

Dankzij de goede contacten met verschillende gerenommeerde zorgverzekeraars en een klantenkring van 250.000 verzekerden, kan Kiesgoed.nl de premies al vroeg bekendmaken. Een bijkomend voordeel van deze korte lijnen is de snelle afhandeling van vragen en bijvoorbeeld declaraties via de eigen helpdesk van Kiesgoed.nl.

Voorwaarden

Kiesgoed.nl maakt niet alleen de premies van zorgverzekeraars vroeg bekend, maar juist ook de voorwaarden. De voorwaarden in de zorgvergelijker zijn helder en de adviseurs van Kiesgoed.nl kunnen daadwerkelijk adviseren op basis van de inhoud van verschillende zorgverzekeringen. Dit is dan ook de insteek waarmee de vergelijkingssite is opgezet: het bieden van het best passende advies voor de klant.

Over ekarssens

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top