zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kinderen zijn deze Kerst de baas bij IKEA
Kinderen zijn deze Kerst de baas bij IKEA

Kinderen zijn deze Kerst de baas bij IKEA

  • Nederland
  • Kerst draait om samenzijn. Samen koken, bakken en vooral samen versieren.
  • 01_PH121813-480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/kinderen-zijn-deze-kerst-de-baas-bij-ikea

En wie kunnen dat beter dan de meest creatieve mensen ter wereld? Daarom zijn kinderen deze Kerst de baas bij IKEA. Met de producten voor de feestdagen kunnen ouders en kinderen zich samen uitleven. Vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Keukenplezier
Bij IKEA ben je deze Kerst aan het goede adres voor bakspullen om samen plezier te maken in de keuken. Zoals de handige VINTERKUL roller met verschillende vormen. Rol over het deeg om in een handomdraai feestelijke koekjes te maken.

Stralen
Laat kinderen stralen in de keuken met de VINTERKUL mallen. Hiermee is het heel eenvoudig om kerstbomen en sneeuwmannen van marsepein en chocolade te maken. Om je vingers bij af te likken.

Met liefde
Niets leuker dan je eigen cadeaus inpakken. Met de grote collectie VINTERMYS inpakpapier van IKEA, een beetje hulp en een heleboel liefde, maken kinderen de mooiste creaties. De rommel ruimen we later wel op.

Uitleven
Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de VINTERMYS cadeaulabels en lint in verschillende kleuren en prints. De cadeaus zijn straks bijna te mooi om uit te pakken.

Veel meer
Met lint en inpakpapier kan je natuurlijk veel meer dan alleen cadeaus inpakken. Laat kinderen bijvoorbeeld hun eigen decoraties maken.

Dorst
Van al het bakken en inpakken hebben ze vast dorst gekregen. Trakteer kinderen op een warme kop chocolademelk in de vrolijke bekers uit het VINTERFINT kerstservies.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top