maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Kinderkorting bij NAUPAR
Kinderkorting bij NAUPAR

Kinderkorting bij NAUPAR

  • Nederland
  • Lekker varen met het gezin? Dat kan bij NAUPAR! En wel met een fikse kinderkorting! U leest het goed: kinderen tot en met 12 jaar oud mogen voor de helft van het geld mee aan boord. Tenminste… Als u een weekendvaartocht boekt. Een mooie tocht én een fijne verrassing voor uw portemonnee!
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl/actueel/kinderkorting-naupar
  • webteam@naupar.com

Lekker varen met het gezin? Dat kan bij NAUPAR! En wel met een fikse kinderkorting! U leest het goed: kinderen tot en met 12 jaar oud mogen voor de helft van het geld mee aan boord. Tenminste… Als u een weekendvaartocht boekt. Een mooie tocht én een fijne verrassing voor uw portemonnee!

Kinderkorting
Een weekend varen met NAUPAR is altijd een goed idee. Met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht kunt u optimaal ontspannen. Samen met de kinderen wordt dit wel een héél bijzondere ervaring. U neemt ze nu met 50% korting mee aan boord!

Actie-voorwaarden
Deze actie kent een paar voorwaarden:

  • Geldig voor kinderen tot en met 12 jaar
  • Alleen van toepassing op deelnemende schepen
  • Geldig bij een verblijf van minimaal twee nachten aan boord
  • Enkel bij nieuwe boekingen

Een weekendje varen
Een weekend heerlijk uitwaaien, dat klinkt toch goed? Gooi de trossen los, hijs de zeilen en zet koers naar het IJsselmeer of de Waddenzee. Het is maar net waar u zin in heeft én hoe de wind staat. Het belooft hoe dan ook een onvergetelijk weekendje weg te worden. Met het hele gezin achter het roer, samen kokkerellen in de kombuis en met z’n allen ontspannen aan dek of spelletjes spelen in de kajuit. Ook leuk: bezoek een pittoresk havenstadje en verken de omgeving per fiets! Kortom: er zijn volop mogelijkheden tijdens uw weekendje weg met NAUPAR.

Heeft u interesse in een weekend weg met korting voor uw kinderen? Reserveer dan vandaag nog en vermeld bij uw boeking de promotiecode FREE-KIDS! Vragen? Neem contact met ons op.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top