woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kinderveiligheid kinderopvang
Kinderveiligheid kinderopvang

Kinderveiligheid kinderopvang

  • Nederland
  • Waar is kinderveiligheid belangrijker dan op een school, kinderopvang of na schoolse opvang. Dagelijks lopen honderden kinderen de pleinen en lokalen in en uit.
  • littlelights
  • www.littlelights.nl
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Waar is kinderveiligheid belangrijker dan op een school, kinderopvang of na schoolse opvang. Dagelijks lopen honderden kinderen de pleinen en lokalen in en uit. Door het speelse en soms ietwat onvoorzichtige gedrag van de kinderen zit een ongeluk in ene klein hoekje. Een vinger tussen de deur is dan ook zo gebeurd. Ook kunnen kinderen zich makkelijk stoten tegen verschillende muren of vensterbanken.

Kinderleed is dan ook erg vervelend voor het kind, de ouders, maar ook de school. Als school of opvang probeer je een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor de kinderen. De kinderen moeten zo veilig mogelijk kunnen spelen en kinderleed dat voorkomen kan worden dient dan ook voorkomen te worden. Voor scholen zijn er diverse oplossingen om de kinderveiligheid binnen de school te vergroten. Er kunnen hoekbeschermers worden geplaatst om val en stoot schade te voorkomen. Muren met scherpe stenen hoeken kunnen pijnlijk letsel opleveren voor het kind. Een bescherming aan deze hoek zal er voor zorgen dat het kind zich niet open haalt aan de scherpe zijn.

Jaarlijks zijn er ook duizenden geregistreerde gevallen waarbij kinderen met de vinger tussen de deur komen. Dit kan zowel aan de scharnierkant van de deur als aan de kant van de deurklink. Aan beide kanten zijn beschermers te monteren die er voor zorgen dat de kinderen zich hier niet aan kunnne bezeren.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zeker bij kinderen. Als school of opvang probeer je dan ook om de omgeving zo veilig mogelijk te maken. Voorkomen is dan ook beter dan genezen en het plaatsen van diverse beschermers staat ook nog eens netjes tegenover de ouders en verzorgers. Het voordeel is dat de kosten ook nog eens goed te over zien zijn en door de vele mogelijkheden kun je dus zelf bepalen welke bescherming wel of niet wordt aangeschaft.

www.littlelights.nl

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top