vrijdag, juni 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Klant aan het woord: een geslaagde barbecuevaartocht door hartje Amsterdam
Klant aan het woord: een geslaagde barbecuevaartocht door hartje Amsterdam

Klant aan het woord: een geslaagde barbecuevaartocht door hartje Amsterdam

  • Nederland
  • Sinds een aantal maanden organiseert NAUPAR Amsterdam barbecuevaartochten door hartje Amsterdam en omgeving. Stap samen met uw eigen gezelschap aan boord van de sloep Ivan Frank en ontdek onze cultuurrijke hoofdstad en haar omgeving vanaf het water. Inmiddels zijn al vele mensen u voor gegaan. Zo ook mevrouw J. van Laren en zij deelt haar ervaringen graag.
  • Naupar
  • webteam@naupar.com

Sinds een aantal maanden organiseert NAUPAR Amsterdam barbecuevaartochten door hartje Amsterdam en omgeving. Stap samen met uw eigen gezelschap aan boord van de sloep Ivan Frank en ontdek onze cultuurrijke hoofdstad en haar omgeving vanaf het water. Inmiddels zijn al vele mensen u voor gegaan. Zo ook mevrouw J. van Laren en zij deelt haar ervaringen graag.

“Ik heb Amsterdam op een totaal nieuwe manier leren kennen”

Onze hoofdstad is bij velen favoriet. Ook mevrouw J. van Laren is zeker niet onbekend met Amsterdam: “Vanaf mijn 18e tot 23e jaar heb ik in Amsterdam gewoond, vlak bij de Albert Cuypmarkt”, vertelt ze, “Dit waren vijf mooie jaren waar ik met veel plezier op terugkijk. Nu ik inmiddels een aantal jaren verder ben, ga ik regelmatig nog eens terug naar Amsterdam. Toen wij opzoek waren naar een geschikte locatie om de 21ste verjaardag van mijn zoon te vieren, kwam mijn man op de website van NAUPAR Amsterdam terecht. Een middagje varen op een luxe sloep én genieten van een barbecue, dat klonk ons perfect in de oren. En dat was het ook! Wat een mooie ervaring. Ik heb Amsterdam op een compleet andere manier ervaren, vanaf het water is alles nog zó veel mooier.”

Barbecueën op het water

“De barbecue op het water was zeker zeer geslaagd”, vertelt mevrouw van Laren verder, “Wij hebben gezellig met de familie genoten van verschillende vleesjes, salades en sausjes. Uiteraard ook met een aantal verfrissende drankjes. Mijn zoon, de jarige job, is altijd al een ware barbecue-fan geweest, maar ook hij gaf aan dat een barbecue midden op het water in Amsterdam wel héél bijzonder is.”

Mevrouw van Laren is één van de vele tevreden klanten die heeft meegevaren tijdens onze barbecuevaartochten. “Ik kan het anderen zeker aanraden,” licht mevrouw van Laren toe, ”Sterker nog: onze buren hebben dankzij onze positieve ervaring ook al een barbecuevaartocht geboekt!”

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top