vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Klanten magneet formule: haal meer uit jouw E-Book
Klanten magneet formule: haal meer uit jouw E-Book

Klanten magneet formule: haal meer uit jouw E-Book

  • Nederland
  • E-books schrijven is een slimme manier om veel mensen te bereiken. Schrijfcoach Ron de Joode onthult in zijn seminar op zaterdag 14 december hoe je dat slim, snel en strategisch aanpakt. Hoe schrijf je een goed e-book? Hoe kun je je met je lezer verbinden? En wat kun je doen om jouw e-book om te toveren tot een echte klantenmagneet?
  • RonSeminar1
  • Jouw Schrijfcoach
  • http://www.rondejoode.nl
  • info@rondejoode.nl

Schrijfcoach en journalist Ron de Joode geeft op zaterdag 14 december in Haarlem een seminar over het schrijven van een e-book als marketingtool.

De ‘Klanten Magneet Formule – Haal Meer Uit Je E-Book’ is vooral bedoeld voor coaches, trainers, adviseurs, consultants, therapeuten, communicatiemedewerkers en internetondernemers die meer klanten willen werven in 2014.

De Joode geeft handige tips over de onderwerp- en doelgroepkeuze, opbouw en structuur, snelschrijven, storytelling en hoe je jouw e-book de x-factor meegeeft.

Ervaring is niet vereist. Ook wie nog nooit een e-book heeft uitgebracht of nog niet zo succesvol is op het internet kan goed met De Klanten Magneet Formule uit de voeten.

Het seminar vindt plaats in de Wereldmuziekschool in Haarlem en de toegangsprijs is 99 euro.

Belangstellenden kunnen zich vooraf aanmelden via: http://www.klantenmagneetformule.nl.

Over rondej

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top