zaterdag, juni 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Klaverblad Verzekeringen kiest DMP voor vernieuwing van datamanagementplatform
Klaverblad Verzekeringen kiest DMP voor vernieuwing van datamanagementplatform

Klaverblad Verzekeringen kiest DMP voor vernieuwing van datamanagementplatform

  • Nederland
  • Nieuwe aanpak combineert on-premise-oplossing met Data Management-as-a-Service voor hogere beschikbaarheid en betere veiligheid van data
  • DataManagement Professionals (DMP)
  • info@dm-p.com

Klaverblad Verzekeringen kiest na een marktoriëntatie voor DMP als leverancier van een nieuw datamanagementplatform. DMP bouwt voor de verzekeraar een nieuw on-premise-platform op basis van NetApp- en Commvault-technologie.

De verzekeraar startte met de marktoriëntatie, omdat de bestaande storage- en back-upomgeving aan vervanging toe was. “Ons bestaande platform voldeed niet meer goed aan de eisen die we nu stellen aan databeschikbaarheid, databeveiliging en het toewijzen van data aan bepaalde storage”, zegt Donald Lubbers, afdelingshoofd Systeembeheer bij Klaverblad. “De eisen op het gebied van compliancy worden voor financiële dienstverleners steeds strenger, en ook databeveiliging wordt steeds belangrijker. Denk alleen al aan de recente ransomware-aanvallen.”

Klaverblad stelde een open pakket van eisen op en vroeg een aantal leveranciers hun visie te geven over de toekomst van datamanagement bij het bedrijf. Klaverblad koos na een selectietraject voor het plan van DMP. De partijen tekenden een overeenkomst voor de komende vijf jaar. Klaverblad vervangt samen met DMP de bestaande storage- en back-upomgeving met een bewezen combinatie van NetApp- en Commvault-technologie.

“Het plan van DMP sprak ons het meest aan, omdat zij op basis van ons pakket van eisen het best begrepen wat wij zochten en aangaven ons op een consistente manier door het proces heen te zullen begeleiden”, zegt Lubbers. “Daarnaast beschikt DMP over veel kennis en expertise op het gebied van datamanagement. Hun presentatie en voorgestelde oplossing gaven ons het vertrouwen dat DMP ons kan helpen onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.”

“Met deze nieuwe omgeving zijn we beter in staat om in te spelen op de actuele verplichtingen, eisen en behoeften rond data”, aldus Lubbers. “Storage is flexibel toe te wijzen aan verschillende typen toepassingen en data is sneller en beter beschikbaar. We zijn veel beter beschermd tegen calamiteiten en zijn heel snel weer operationeel. Ook zijn we minder tijd kwijt aan beheer.”

“Wij kijken uit naar de samenwerking met Klaverblad. Klaverblad gaf heel concreet aan waar het bedrijf naar op zoek was voor zijn datamanagement, zonder direct te kiezen voor bepaalde merken of technologieën”, zegt Ian Koch van DMP. “Deze open aanpak bood ons de mogelijkheid om een optimale best-of-breed oplossing samen te stellen, waarmee Klaverblad zijn datamanagement naar een hoger plan kan brengen.”

# # #

Over DMP
DataManagement Professionals B.V. (DMP) is, zoals de naam al aangeeft, een hoogwaardig kennisbedrijf op het gebied van datamanagement met als speerpunt storageoplossingen in combinatie met de back-up- en archiveringssoftware van Commvault. DMP biedt storageoplossingen op basis van All-flash, hybride, hyper converged en Software-Defined. Daaromheen levert DMP diensten als support, consultancy en remote beheer om de combinatie van Commvault Simpana en storage optimaal te laten samenwerken in een betrouwbare storage-, back-up- en archiveringsoplossing. We Store, Protect and Manage Your Data,  www.dm-p.com.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top