dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kleine wijzigingen in dienstverleningsdocument
Kleine wijzigingen in dienstverleningsdocument

Kleine wijzigingen in dienstverleningsdocument

  • Nederland
  • De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd in de DVD-Generator, die van invloed zijn op de vormgeving van het dienstverleningsdocument (DVD). Dit is gebeurd naar aanleiding van opmerkingen van een aantal marktpartijen na de introductie van het DVD.
  • AFM
  • http://www.afm.nl
  • info@afm.nl
  • http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2013/aug/wijzigingen-dvd.aspx

De wijzigingen variëren van een spatie te veel tot aan de titel in het Pensioen-DVD, wat eerst ‘Pensioenvraag’ was en nu ‘Pensioenvraag werkgever’. Ook zijn bijvoorbeeld Nazorgactiviteiten nu vetgedrukt.

Deze aanpassingen kunnen kleine verschillen tussen DVD’s tot gevolg hebben. Omdat het om minimale en niet inhoudelijke verschillen gaat, is het niet nodig dat u een nieuw DVD aanmaakt. Het Nrgfo is ongewijzigd gebleven.

Als u de aanpassingen wel in uw DVD wilt doorvoeren, dan kunt u dat doen door uw DVD’s opnieuw definitief te maken in de DVD-Generator. De gegevens van uw huidige DVD zijn hierin opgeslagen. U hoeft slechts het bestaande concept opnieuw definitief te maken in de generator. De wijzigingen worden dan automatisch meegenomen in het nieuwe definitieve DVD. U hoeft dan ook geen aanpassingen te doen in de gegevens die u invult.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top