zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / kletsenmetdesint.nl, dé verrassing van het jaar!
kletsenmetdesint.nl, dé verrassing van het jaar!

kletsenmetdesint.nl, dé verrassing van het jaar!

  • Nederland
  • Sinterklaas komt 16 november weer in het land. Helaas heeft hij geen tijd om alle kinderen te bezoeken. Daarom maakt de Sint graag even tijd om met kinderen te kletsen via Skype. Reserveer een skypemoment in de agenda van Sinterklaas op www.kletsenmetdesint.nl en beleef een moment om nooit te vergeten. Er is geen leukere verrassing!
  • kletsenmetdesint.nl
  • http://www.kletsenmetdesint.nl
  • info@kletsenmetdesint.nl

Sinterklaas is voor veel jonge kinderen één van de leukste belevenissen van het jaar. Zodra het einde van het jaar nadert wordt er al uitgekeken naar zijn komst. Het Sinterklaas Journaal begint, de speelgoedfolders vallen in de bus, de schoen wordt gezet, wenslijstjes worden gemaakt en kinderhartjes gaan sneller kloppen. Er is geen ontkomen aan!

Een persoonlijk bezoek van Sinterklaas aan huis is natuurlijk leuk, maar helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Een lastige klus, een boel geregel en een hoop kosten. Kletsenmetdesint.nl maakt het mogelijk je kinderen een unieke herinnering te geven, waar nog lang over gesproken wordt.

Gezeten in een prachtig sfeervolle setting, spreekt Sinterklaas live(!) met kinderen via Skype. Na reservering in de agenda van Sinterklaas is er nog voldoende tijd om je te buigen over verlanglijstjes, hobby’s en anekdotes die Sinterklaas zal lezen in zijn grote boek en gebruiken in zijn gesprek. Je kan natuurlijk ook aangeven waar Sinterklaas de zak met kadootjes neer moet zetten!

Sinterklaas is beschikbaar vanaf 16 november, dus kinderen kunnen ook vóór pakjesavond even kletsen met de Sint. Op de afgesproken tijd, belt Sinterklaas dan in, voor een uniek live gesprek.

Kijk op kletsenmetdesint.nl hoe het precies werkt en reserveer een plekje in de agenda van Sinterklaas. Een Skype-moment met de Sint kost € 30 euro. Boek je voor 16 november 2013, dan betaal je slechts € 19 euro!

Kletsenmetdesint.nl heeft inmiddels een groot aantal likes op Facebook en er zijn al veel boekingen, dus wees er snel bij!

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top