donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Klimbos Avontuurlijk Paasloo open!
Klimbos Avontuurlijk Paasloo open!

Klimbos Avontuurlijk Paasloo open!

  • Nederland
  • Op 30 mei opende gedeputeerde dr. Y.J. van Hijum van provincie Overijssel het klimbos in Overijssel: Avontuurlijk Paasloo
  • tn_P1040300
  • Klimbos Avontuurlijk Paasloo Overijssel
  • http://klimbos-overijssel.nl
  • info@klimbos-overijssel.nl

Het afgelopen jaar is het Krolsbergerbos in Paasloo omgetoverd tot het prachtige Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Na maanden van voorbereiden en bouwen en uitvoerige testen is het Klimbos nu gereed voor de zomergasten.

Maandag 30 mei vond de feestelijke opening plaats door gedeputeerde dr. Y.J. van Hijum van provincie Overijssel. Een mooie mijlpaal voor de eigenaren, bouwers en alle anderen die betrokken zijn geweest bij de realisatie van dit project.

Het initiatief kwam van de broers Remi en Jan Oosterveld van Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo, buurman Roelof Onstwedder van Camping Krolsbergen en Roel van Hoorn van villapark De Weerribben. Zij staken een aantal jaar geleden de koppen bij elkaar over het bos dat lag te verloederen in de gezamenlijke ‘achtertuin’ van hun bedrijven.

Van het idee naar de realisatie was een lange weg met bezoeken afleggen aan andere klimparken, het zoeken naar een bouwer, de wet en regelgeving naleven  en trainen van de instructeurs. Van Hoorn over het proces: “Vergelijk het met drie gezinnen, die samen met elkaar op vakantie willen. We zijn er uitgekomen met als mijlpaal vandaag de opening van het Klimbos”

Het klimbos telt vier verschillende parcoursen, goed voor een gezamenlijke lengte van 697 meter, met in totaal 51 verschillende hindernissen tot een hoogte van 9 meter. Ook is er een kinderklauter route voor de allerkleinsten wat lager bij de grond.

Op zaterdag 4 juni organiseert het Klimbos een opendag van 11.00 – 17.00 uur met de feestelijke opening van het Kevertje Kees pad, demonstratie free runnen, introductie boogschieten, introductie arrow battle, springkussens en stormbaan. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dag gratis bij te wonen.

Voor meer informatie

Klimbos Avontuurlijk Paasloo
Paasloërweg 14A, 8378 JB Paasloo
Phone: 06 22 27 48 85
Email: info@klimbos-overijssel.nl
Web: http://www.klimbos-overijssel.nl

Familie Schell  – Klimbos Avontuurlijk Paasloo
Familie Oosterveld – Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo
Familie van Hoorn  – Villapark de Weerribben
Familie Onstwedder – Camping Krolsbergen

Over Janneke Nijenhuis

1985-1989 Hotelschool Den Haag 1989-2001 Golden Tulip Hotels 2001-2006 Hampshire Hotels 2006-heden: http://www.handsonadvies.nl 2009-heden: http://www.toptravelangebot.de 2010-heden: http://www.qualitysites4all.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top