zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / KLM start vanaf vandaag met vliegen op Dublin
KLM start vanaf vandaag met vliegen op Dublin

KLM start vanaf vandaag met vliegen op Dublin

  • Europa
  • Vanaf vandaag vliegt KLM op Dublin, Ierland. Vandaag was de officiële openingsvlucht. Het toestel werd feestelijk onthaald op Dublin Airport. Bij aankomst wapperden de Nederlandse en Iersevlag feestelijk uit de cockpit.
  • KLM
  • mediarelations@klm.com

Wij zijn trots dat we met de KLM Cityhopper Embraer 190 op deze prachtige Ierse hoofdstad mogen vliegen. De toevoeging van Dublin aan het KLM-routenetwerk is wederom een bekrachtiging van continu investeren om de markt zo goed mogelijk te bedienen. Ierland heeft een zeer florerende economie en een sterk groeiend toerisme. De directe KLM-connectie geeft, naast de Dublin-Amsterdam route zelf, ook toegang tot KLM’s Europese en Intercontinentale netwerk. Dit alles met aantrekkelijke prijzen en een uitstekend vluchtschema.

Boet Kreiken – Managing Director KLM Cityhopper

Vluchtschema
De dagelijkse vluchten naar Dublin worden uitgevoerd met een Embraer 190 met 100 stoelen. Vlucht KL935 van Amsterdam naar Dublin vertrekt om 12:10 uur en komt aan om 12:50 uur lokale tijd. De retourvlucht KL936 vertrekt om 13:20 uur vanaf Dublin en komt aan om 15:55 uur. De avondvlucht (KL939) vertrekt om 21:20 uur vanuit Amsterdam en komt om 22:00 uur lokale tijd aan. De ochtendvlucht (KL932) vertrekt om 05:55 uur lokale tijd vanuit Dublin en komt om 08:30 uur aan in Amsterdam. Vanaf 26 maart 2017 verhoogt KLM haar vliegfrequenties naar deze stad van twee keer naar vier keer per dag.

Over Dublin
Dublin is de hoofdstad van Ierland en één van UNESCO’s ‘Steden van de literatuur’. De stad is dan ook een epicentrum van cultureel erfgoed, kunst, restaurants en pubs. De stad is daarnaast omringd door schitterende natuur. Bovendien is Dublin een populaire Europese vestigingsplaats voor financiële instellingen en Amerikaanse technologische giganten als Google, Facebook en Twitter.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top