maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / KMarMagazine gaat digitaal
KMarMagazine gaat digitaal

KMarMagazine gaat digitaal

  • Nederland
  • De digitale versie van het KMarMagazine kan op telefoons, tablets en pc's worden gelezen. Het KMarMagazine verschijnt vanaf februari 2014 als digitaal magazine (E-zine) en niet meer op papier. Om het KMarMagazine te blijven ontvangen is het nodig om een e-mailadres op te geven. Dat kan nu al!
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/marechaussee/actueel/nieuws/2014/01/10/46210450/KMarMagazine_gaat_digitaal

Het digitale KMarMagazine bevat naast tekst en beeld ook video en multimedia. Iedereen kan het magazine straks bekijken op een pc en ook op een tablet of smartphone. Om van alle multimediamogelijkheden gebruik te kunnen maken, kunnen belangstellenden zich het best abonneren met een privé e-mailadres.

Iedereen die is geïnteresseerd in het wel en wee van de Koninklijke Marechaussee, (oud-) medewerker of niet, kan zich aanmelden voor het digitale KMarMagazine via defensie.nl/abonneren of de banner op de homepage van de marechaussee.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top