donderdag, februari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Knalgoed! E-book over een kind uit een bijstandsgezin
Knalgoed! E-book over een kind uit een bijstandsgezin

Knalgoed! E-book over een kind uit een bijstandsgezin

  • Nederland
  • Het boek, voor kinderen van 8-10 jaar, gaat over een jongen uit een gezin dat moet leven van de bijstand. Joke vroeg zich af hoe het voor een kind moet zijn als het niet mee kan doen met heel ‘gewone’ dingen zoals, een voetbaltoernooi op school, lid worden van een sportclub, vrienden vragen voor je verjaardagsfeestje, met een volle maag naar school gaan enzovoort.
  • williamvoorkant joke wit_NEW_0001
  • Joke Wit
  • www.jokewit.nl
  • jokewit2@gmail.com
  • Ik vraag u vriendelijk het persbericht in uw relevante rubrieken te plaatsen. In deze tijd van cadeau's, nieuwe kleren, gezelligheid, lekker en veel eten enzovoort is het ook goed om te weten, dat al deze dingen niet voor alle kinderen gelden. PERSBERICHT

Knalgoed! Ebook over een kind in een bijstandsgezin

Een nieuw boek van kinderboekenschrijfster Joke Wit.

De kinderen van nu groeien op in een digitaal tijdperk. Ook zij lezen steeds meer boeken via een e-reader, iPpad of computer. Joke Wit sluit aan bij deze trend, vandaar dat na 22 papieren boeken haar nieuwste boek Knalgoed! Een Ebook is geworden.

Het boek, voor kinderen van 8-10 jaar, gaat over een jongen uit een gezin dat moet leven van de bijstand. Joke vroeg zich af hoe het voor een kind moet zijn als het niet mee kan doen met heel ‘gewone’ dingen zoals, een voetbaltoernooi op school, lid worden van een sportclub, vrienden vragen voor je verjaardagsfeestje, met een volle maag naar school gaan enzovoort.

Ze had hierover gesprekken met kinderen en deed onder meer research bij de voedselbank. Ze ontdekte, dat kinderen voor wie geld geen probleem is, vaak niet begrijpen waarom een of meer kinderen in hun klas nooit ergens aan mee mogen doen. Pesten is soms het gevolg.

Zo ontstond Knalgoed! Een boek voor kinderen die het wél goed hebben en voor hun klasgenootjes die het minder hebben dan zij.

Omdat een Ebook veel goedkoper is dan een papieren boek, hebben nu alle kinderen de kans om te lezen over vriendschap, opkomen voor jezelf, problemen oplossen en zo iets geweldigs meemaken dat je er geen woorden voor hebt.

Voor meer informatie: www.jokewit.nl

Over jokewit2@gmail.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top