vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Koning Boudewijstichting: Overlijden van H.M. Koningin Fabiola; Emoties en dankbaarheid bij de Koning Boudewijstichting
Koning Boudewijstichting: Overlijden van H.M. Koningin Fabiola; Emoties en dankbaarheid bij de Koning Boudewijstichting

Koning Boudewijstichting: Overlijden van H.M. Koningin Fabiola; Emoties en dankbaarheid bij de Koning Boudewijstichting

  • Belgie
  • De Koning Boudewijnstichting deelt de trieste emoties die het overlijden van H.M. Koningin Fabiola teweegbrengen.
  • Fabiola_persbericht (1)
  • Koning Boudewijnstichting
  • http://www.kbs-frb.be
  • info@kbs-frb.be
  • http://www.kbs-frb.be/pressitem.aspx?id=314287&langtype=2067

Ze wil eraan herinneren dat de Koningin het werk van de Stichting altijd heeft ondersteund, van bij haar oprichting in 1976. De Koningin stond achter de strategische opties en de werkmethodes die de Stichting heeft gekozen om haar opdracht te realiseren. Vaak had ze het erover hoe goed deze keuzes overeenstemmen met de bekommernissen van haar man Koning Boudewijn.

De Stichting denkt er met dankbaarheid aan terug dat Koningin Fabiola bij het overlijden van Koning Boudewijn, de wens heeft uitgesproken dat de Stichting haar activiteiten zou voortzetten en de naam van Koning Boudewijn zou blijven dragen. Koningin Fabiola heeft aanvaard erevoorzitster te worden van de Stichting waarmee ze sindsdien relaties onderhield die getuigden van veel vertrouwen en menselijkheid.

Enkele jaren al wordt het Koningin Fabiolafonds voor de geestelijke gezondheid beheerd door de Koning Boudewijnstichting. In partnerschap met het Fonds Julie Renson, zet dit Fonds zich in voor de professionele integratie of herintegratie van mensen met psychische problemen of een psychische handicap.

De Raad van Bestuur, de directie en het personeel van de Koning Boudewijnstichting betuigen hun geëmotioneerde gevoelens van medeleven aan de leden van de Koninklijke Familie en aan de dierbaren van Koningin Fabiola.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top