dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Koningskronen op het dak van de Bijenkorf
Koningskronen op het dak van de Bijenkorf

Koningskronen op het dak van de Bijenkorf

  • Netherlands
  • Om de troonswisseling te vieren heeft de Bijenkorf vannacht 2 kronen op het dak van de Amsterdamse vestiging geplaatst.
  • de Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • info@debijenkorf.nl

De kronen staan op de uiteinden van het pand en zijn zowel vanaf het IJ als het centrum goed zichtbaar. De met lucht gevulde kronen zijn 10 meter in diameter, 9,2 meter hoog en wegen 270 kilo per stuk. Het ontwerp is een uitvergrote kopie van de kroon van het Koninkrijk der Nederlanden.

Vanaf donderdag 25 april staan tevens alle 14 etalages van de Bijenkorf Amsterdam in het teken van de troonswisseling. Meer dan 15.000 felicitatie- en bedankkaartjes aan de nieuwe koning en aan koningin Beatrix sieren de etalages op en rond de Dam. De felicitatie- en bedankkaartjes zijn gemaakt door bezoekers uit het hele land. Zij vormen samen met de 2 kronen en 10 gevelvanen een mooi decor voor de inhuldigingsfestiviteiten.

Robert Bohemen, Directeur Marketing: “De Bijenkorf is trots dat wij van het Nationaal Comité Inhuldiging een oranje strik hebben ontvangen voor onze activiteiten. Ons warenhuis is onlosmakelijk verbonden met de Dam en daarmee het koningshuis. De afgelopen maanden ontvingen we met de Nationale Felicitatiedienst duizenden hartverwarmende reacties van onze klanten voor de nieuwe koning en voor koningin Beatrix. Met de aankleding van het pand creëren we een extra feestelijk beeld op de Dam.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top