vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Koninklijke Marechaussee: Operaties binnen het Koninkrijk
Koninklijke Marechaussee: Operaties binnen het Koninkrijk

Koninklijke Marechaussee: Operaties binnen het Koninkrijk

  • Nederland
  • Drugsvangst De Koninklijke Marechaussee hield een 35-jarige man uit Zundert aan, omdat hij 66 kilo amfetamine (speed) in zijn bezit had. Marechaussees, belast met een controle in het kader van mobiel toezicht veiligheid (MTV), zetten de achtervolging in, toen een auto met zeer hoge snelheid hun controlepost bij Hazeldonk passeerde. Na korte tijd werd de achtervolging gestaakt, omdat het te gevaarlijk werd voor de andere weggebruikers. De bestuurder was op de snelweg gekeerd en reed een stuk tegen het verkeer in om vervolgens een afslag te nemen.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/missies/actueel/algemeen/2013/12/03/46209788/Weekoverzicht_Defensie_operaties

De marechaussee ging op zoek naar de auto. Korte tijd later werd er op een akker in Rijsbergen een andere auto gezien. De bestuurder kwam met zijn handen omhoog naar de marechaussees gelopen. In de auto werd een grote hoeveelheid speed gevonden. Iets verderop lag ook nog een tas met de drugs. Totaal gewicht van de gevonden verdovende middelen bedraagt ruim 66 kilogram. De Koninklijke Marechaussee stelt een verder onderzoek.

Het Mobiel Toezicht Veiligheid wordt uitgevoerd onder gezag van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top