vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Koninklijke onderscheiding voor ING CEO Jan Hommen
Koninklijke onderscheiding voor ING CEO Jan Hommen

Koninklijke onderscheiding voor ING CEO Jan Hommen

  • Nederland
  • Jan Hommen, bestuursvoorzitter van ING Groep is door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn uitzonderlijke bijdrage aan de continuïteit van ING als internationaal bedrijf en zijn inspanningen voor de aanpassing van de financiële sector na de financiële crisis van 2008.
  • ING Group
  • http://www.ing.com
  • raymond.vermeulen@ing.com
  • http://www.ing.com/Ons-Bedrijf/Press-room/Persberichten-archief/Persbericht/Koninklijke-onderscheiding-voor-ING-CEO-Jan-Hommen-1.htm

De versierselen behorende bij de onderscheiding werden aan Jan Hommen uitgereikt door Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem tijdens het symposium ‘Financierbaarheid van de BV Nederland’ dat vandaag werd gehouden ter gelegenheid van het afscheid van Jan Hommen als CEO van ING Groep op 1 oktober 2013. De afsluitende toespraak van Jan Hommen op het symposium is te vinden op www.ing.com.

Jan Hommen trad in 2005 toe tot de Raad van Commissarissen van ING Groep en werd in 2008 voorzitter. Begin 2009 werd hij CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van ING Groep. Voorheen was hij onder meer CFO bij Alcoa en CFO en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Philips Electronics. Ter gelegenheid van zijn afscheid van Philips in 2005 werd hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Op 1 oktober aanstaande wordt Jan Hommen als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van ING Groep opgevolgd door Ralph Hamers.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top